FreePrograms.me

4K YouTube na MP3 5.4.2.0098

Uložte zvuk snadno a rychle. Jednoduše vložte odkaz do aplikace nebo vyhledejte, co chcete stáhnout ve vestavěném prohlížeči. Užijte si poslech hudby, audioknih, podcastů a dalšího zvukového obsahu offline na všech počítačích a mobilních zařízeních.

Ušetřete zvuk rychleji stažením více souborů najednou. Převeďte úplné seznamy videí YouTube a dokonce i kanály do formátu MP3, M4A a OGG. Vložte několik odkazů na jednotlivá videa najednou.
Poměrně snadno použitelný program, který je určen ke stahování zvukových stop z video souborů a spolupracuje s YouTube, Facebook a Vimeo. Poté, co program ve vyrovnávací paměti najde požadovaný odkaz, automaticky zahájí stahování, předtím si můžete skutečně vybrat audio formát, ve kterém chcete výsledek uložit, MP3, M4A nebo OGG, níže si můžete stáhnout 4K YouTube do MP3.
Žádné složité nastavování, nic zbytečného, ​​jen stahování zvuku. Stahování je snadné a příjemné, stačí zkopírovat odkaz z prohlížeče a kliknout na „Vložit URL“.
Užijte si zvukové stopy kdykoli, kdekoli, offline.
Funkce 4K YouTube na MP3:

  • extrahuje zvuk z videa YouTube a uloží jej ve vysoké kvalitě MP3, M4A nebo OGG;
  • umožňuje stahovat celé seznamy skladeb nebo kanály YouTube a vytvářet soubory m3u;
  • automaticky nahraje stažené zvukové stopy do iTunes pro poslech na vašem iPhone nebo iPodu;
  • poslech hudby pomocí vestavěného hudebního přehrávače;
  • stahuje zvuk z oblíbených stránek jako Vimeo, SoundCloud, Flickr, Facebook a DailyMotion;
  • umožňuje stahovat zvukové knihy z YouTube;
  • extrahuje zvuk z videa vloženého do stránek HTML.

Existují minimální nastavení, je k dispozici ruská podpora, obecně stačí zadat výstupní formát zvuku, označit složku, kam se má výsledek uložit, a poté program sám zachytí odkazy.

Program má vysokou rychlost stahování a převodu zvuku a také poskytuje uživatelům vysokou úroveň zabezpečení a soukromí. Před stažením si můžete zobrazit náhled nalezených souborů a vybrat pouze ty, které potřebujete. Program také umožňuje zálohovat data a ukládat je na místní nebo cloudový disk.
Toto je užitečná aplikace a velmi snadno se používá. Většina lidí v komentářích na internetu má program 4K YouTube to MP3 ráda kvůli jeho schopnostem. Nikdy nebylo tak snadné převést všechna videa, která potřebujete. Sám mám tento software rád, ruská podpora, dávkový režim, videa od malých po velké, rychlost práce, mnoho formátů, doporučuji.

Níže si můžete zdarma stáhnout program 4K YouTube to MP3 ve verzi 5.4.2.0098

K čemu může být tento program užitečný? Pro úpravu videí, do kterých je potřeba integrovat hudbu, pro stahování audioknih a dalšího užitečného obsahu. U hudebních skladeb je vše jasné.

07. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný