FreePrograms.me

PhotoDOCTOR 3.15


PhotoDOCTOR je vynikající nástroj, který vám pomůže obnovit smazané fotografie z různých zařízení, jako jsou paměťové karty, USB flash disky, fotoaparáty a mobilní telefony. Program má jednoduché rozhraní a intuitivní funkce, díky čemuž je jeho použití velmi pohodlné pro uživatele jakékoli úrovně dovedností. Jednou z klíčových funkcí programu PhotoDOCTOR je možnost náhledu obnovených fotografií před tím, než budou definitivně obnoveny. To vám umožní vybrat pouze fotografie, které potřebujete obnovit, a vyhnout se plýtvání časem obnovováním nepotřebných obrázků.
Photo DOCTOR nabízí funkci filtrování fotografií podle formátu. Můžete zadat požadované formáty souborů, které chcete obnovit, a program automaticky omezí svou práci pouze na tyto formáty. To vám pomůže ušetřit čas a získat pouze fotografie, které skutečně potřebujete.

Další zajímavou funkcí CyberLink YouCam je možnost přidávat emocionální efekty během videochatu. Můžete například použít animované efekty emocí, aby váš obličej vyjadřoval různé emoce, jako je úsměv, smutek nebo překvapení. Je to skvělá příležitost, jak přidat zábavu a živost do vašich online konverzací.
Další užitečnou funkcí CyberLink YouCam je možnost nahrávat videa a fotografie z webové kamery. Pomocí tohoto programu můžete přímo vytvářet videoblogy, video životopisy nebo jen pořizovat krásné selfie. Kromě toho můžete na fotografie a videa použít efekty a filtry a dodat jim jedinečnost a kreativitu.

Program PhotoDOCTOR 3.15 si můžete stáhnout přímo z našeho webu níže

PhotoDOCTOR je velmi užitečný nástroj, který vám pomůže obnovit smazané nebo poškozené fotografie. Pokud se potýkáte se ztrátou cenných obrázků, doporučujeme vyzkoušet tento program a oživit své vzpomínky.
19. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný