FreePrograms.me

Poštovní obálky 4.0


"Mail Envelopes" je užitečný nástroj pro urychlení procesu tisku obálek a pohodlnou organizaci poštovních zásilek. Poskytuje jednoduché a intuitivní rozhraní, díky kterému je používání programu co nejpohodlnější i pro nezkušené uživatele.

Jednou z hlavních funkcí programu je nastavení a tisk jednotlivých poštovních obálek. Jednoduše vyplníte požadovaná pole údaji o příjemci a odesílateli a program tyto údaje automaticky umístí na obálku v souladu s pravidly poštovního provozu. Vyhnete se tak chybám a zajistíte, že e-maily budou adresovány správně.
Program Mailing Envelopes navíc poskytuje možnost vést tisíce poštovních zásilek. Můžete importovat svou databázi kontaktů a snadno nastavit hromadný tisk obálek pro všechny příjemce najednou. To je užitečné zejména při organizování seznamů adresátů pro propagační materiály, pozvánky nebo jiné typy korespondence velkého rozsahu.

A také program "Mail Envelopes" nabízí řadu funkcí pro přizpůsobení vzhledu obálek. Můžete si vybrat z různých šablon návrhů, přizpůsobit písmo, barvy a přidat logo své společnosti. To pomůže vytvořit profesionální a personalizovaný vzhled vašich obálek.

Níže si můžete stáhnout program Poštovní obálky 4.0

Program Mailing Envelopes poskytuje uživatelům jednoduchý a efektivní nástroj pro rychlý tisk obálek a organizaci zásilek libovolné velikosti. Díky snadnému použití a dostupnosti různých nastavení vám pomůže ušetřit čas a námahu při práci s poštou.​​​​

30. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný