FreePrograms.me

Adobe After Effects 2020 17.1.0.72

Adobe After Effects je program pro vytváření neuvěřitelné pohyblivé grafiky a vizuálních efektů Jedna z nejlepších animačních a kreativních kompozičních aplikací pro vytváření profesionální grafiky a vizuálních efektů pro stříbrné plátno, televizi a webové stránky.
After Effects je součástí Creative Cloud, takže můžete používat a sdílet prostředky (včetně šablon pohyblivé grafiky a videí Adobe Stock) v jakékoli aplikaci, stolním počítači nebo mobilním zařízení.

Dynamické tituly. Kroužení slov. Posouvání písma

Vytvářejte animované titulky, úvodní titulky a titulky. Začněte projekty od začátku nebo použijte hotové šablony animací dostupné v aplikaci. After Effects má mnoho možností pro vytváření pohyblivého textu, včetně otáčení, švihání a posouvání.

Ohromující efekty. Úžasné výsledky

Kombinujte videa a obrázky a vytvořte obraz UFO létajícího po obloze, rozmažte loga nebo vytvořte exploze – možnosti jsou nekonečné. Navíc nabízíme stovky efektů pro dosažení požadovaného vzhledu, včetně přidání mlhy a změny barev pro simulaci sněžení.

Kreativita v pohybu

Pomocí klíčových snímků nebo výrazů můžete oživit cokoli od log a tvarů až po karikatury. A pomocí stylů začněte se svým projektem okamžitě a získáte jedinečné výsledky.

Plná kompatibilita

After Effects je plně kompatibilní s ostatními aplikacemi Adobe. Vytvářejte kompozice a okamžitě je prohlížejte v Premiere Pro CC pomocí Adobe Dynamic Link. Importujte projekty z aplikací Photoshop CC, Illustrator CC, Character Animator CC, Adobe XD CC a Animate CC. Pomocí nástroje Týmové projekty můžete spolupracovat s editory bez ohledu na jejich umístění. After Effects je navíc integrován s více než 300 partnerskými softwarovými a hardwarovými řešeními.

Aplikace poskytuje nástroje pro skládání dvourozměrných a trojrozměrných obrázků, vytváření animací a speciálních efektů, umožňuje sledovat a upravovat trajektorie objektů, je zde možnost renderování po síti, existují pokročilé nástroje pro deformaci obrazu, více než 30 dalších efektů, systém generování částic, nástroje pro psaní skriptů, další zvukové efekty a mnoho dalšího.

Níže si můžete stáhnout Adobe After Effects 2020 verze 17.1.0.72

After Effects je také plně kompatibilní s dalšími aplikacemi Adobe. Upravujte své kompozice a okamžitě si je zobrazte v aplikaci Premiere Pro s funkcí Dynamic Link. Importujte svou práci z aplikací Photoshop, Illustrator a Audition. Pomocí nástroje Týmové projekty můžete spolupracovat s editory bez ohledu na jejich umístění.

 

06. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný