FreePrograms.me

Dvojitý ovladač 4.1

Tento nástroj umožňuje zobrazit seznam ovladačů nainstalovaných v operačním systému. Existují funkce pro uložení a tisk tohoto seznamu.

Double Driver je program, který vám pomůže zjistit, které ovladače jsou nainstalovány ve vašem systému, a vytvořit jejich záložní kopii. Nemusí se instalovat, což vám umožňuje spouštět jej z flash disku na různých počítačích a je velmi jednoduché a snadné použití. Pomocí tohoto jednoduchého programu můžete získat kompletní seznam všech nainstalovaných ovladačů. Tento seznam obsahuje informace o názvu, verzi, datu, vývojáři, třídě ovladačů a řadu technických podrobností. Kromě toho Double Driver umožňuje vytvářet a obnovovat záložní kopie nainstalovaných ovladačů.

Zálohu lze vytvořit jako strukturovanou složku, komprimovaný archiv nebo samospouštěcí soubor. Použití tohoto programu a pomocí něj vytvořené zálohy ovladače může výrazně ušetřit čas po přeinstalaci Windows nebo výměně pevného disku. Program také umí uložit seznam nainstalovaných ovladačů do textového souboru nebo jej přímo odeslat k tisku. 

Double Driver verze 4.1 si můžete stáhnout níže

Je třeba poznamenat, že program pracuje vysokou rychlostí, například vytvoření plné zálohy trvá méně než jednu minutu, což je nepochybně velké plus. Všechny zkopírované soubory jsou distribuovány do složek, jejichž názvy jsou shodné s názvy zařízení. Existuje filtr, který dokáže zobrazit pouze ovladače od společnosti Microsoft nebo jiných výrobců.

 

07. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný