FreePrograms.me

SDI 1.23.9

Program se může stát záchranou v případech, kdy je potřeba použít nová Windows na staré základní desce. Pokud na webu výrobce nejsou žádné ovladače pro nejnovější operační systém, pravděpodobně je najde Snappy Driver Installer.

Pro použití programu na vašem počítači/notebooku si stačí stáhnout speciální informační soubory – indexy. Dále program prohledá zařízení a zobrazí seznam potřebných ovladačů, které lze nainstalovat přes internet Specialisté obsluhující velkou flotilu počítačového vybavení ocení samostatnou sadu všech ovladačů. Chcete-li to provést, musíte si stáhnout indexy a všechny balíčky ovladačů. Tuto sadu lze umístit na externí médium a používat ji kdekoli bez přístupu k internetu. 

Před použitím se doporučuje vytvořit bod obnovení systému. Naštěstí je to dostupné přímo z této aplikace – zaškrtněte příslušné políčko.

Níže si můžete stáhnout softwarový balíček SDI verze 1.23.9

Po spuštění program SDI prohledá systém a najde všechny ovladače, které vyžadují aktualizaci – zobrazí se zpráva „Aktualizace dostupné z internetu“. Stačí na tento záznam kliknout a označit ovladače potřebné k instalaci, poté začne samotný proces instalace. Pokud ovladače nevyžadují aktualizaci (nebo instalaci), zobrazí se zpráva „Ovladače jsou aktuální“.
Co se týče rozhraní, je jednoduché a neobsahuje žádné složité nastavení. Je zde již zmíněný štítek pro vytvoření bodu obnovení systému, restart PC po instalaci ovladačů, několik vizuálních motivů a expertní režim. Kromě toho stojí za zmínku, že program je malých rozměrů a je zcela přenosný, což vám umožňuje umístit jej na flash disk a mít jej vždy po ruce, ať jste kdekoli.



06. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný