FreePrograms.me

pCloud 4.1.4

Švýcarské řešení pro ukládání dat pCloud je ideálním all-in-one řešením pro každého moderního uživatele.

Tento nástroj vám umožňuje sdílet soubory a spolupracovat se svými zaměstnanci, přáteli a rodinou. Umožňuje vám zálohovat vaše vzácné vzpomínky na pCloud pouhým kliknutím na tlačítko. To vám pomůže filtrovat soubory na základě jejich formátu.

Bez ohledu na to, kolik fotografií a složek uložíte v pCloud, budete mít všechny informace vždy na dosah ruky. Bez ohledu na to, jak spravujete svůj cloudový prostor – prostřednictvím prohlížeče, počítače nebo telefonu – vaše soubory se spravují opravdu snadno.

Vyhledávání

Vyhledávací pole je dostupné na nejviditelnější části rozhraní prohlížeče pCloud a v rozhraní mobilní aplikace. Stačí zadat název fotografie nebo složky, kterou potřebujete najít, a bude okamžitě nalezena.

Klasifikace

Soubory můžete uspořádat podle jejich formátu. Filtry v pCloud jsou snadno dostupné ikony na levé straně nabídky (pro stránky v prohlížeči a v mobilní aplikaci): Dokumenty, Zvuk, Obrázky, Videa a Archivy. Kliknutím na ně se otevře seznam vašich klasifikovaných souborů.

košík

Soubory, které odstraníte ze svého účtu pCloud, budou uloženy ve složce Koš po určitý počet dní v závislosti na plánu, který používáte. U bezplatného plánu je doba uložení 15 dní. Pro tarif Premium/Premium Plus/Lifetime - období 30 dnů. Přirozeně můžete koš vyprázdnit v jakoukoli vhodnou dobu.

Jak sdílet soubory

Užijte si funkce „Share“ prostřednictvím aplikace pCloud a webového rozhraní! Ať už spolupracujete s ostatními uživateli pCloud nebo ne, všechny vaše soubory lze snadno odeslat komukoli, komu chcete.

Sdílení složky

Pomocí funkce „speciální pozvánky ke sdílení složek“ pCloud můžete sdílet složky se svými přáteli, rodinou a kolegy a přizpůsobit, zda mohou obsah zobrazit nebo upravovat. Uživatelé, kteří přijmou vaši pozvánku pouze jednou, mohou používat soubory podle oprávnění, která jim udělíte. Své vlastní fungující sdílené složky můžete spravovat prostřednictvím webové platformy nebo libovolné aplikace z pCloud. Činnost takové sdílené složky můžete kdykoli pozastavit nebo změnit nastavení oprávnění.

Odkazy ke stažení a stahování

Prostřednictvím pCloud může každý uživatel generovat stahování a odkazy ke stažení, které lze poslat komukoli. Vytvořením odkazů mohou uživatelé snadno stáhnout vaše informace do svých osobních počítačů, notebooků nebo chytrých telefonů. Pomocí odkazu můžete svým přátelům povolit nahrávání souborů přímo na váš účet pCloud.

Přímé odkazy

Sdílená složka je speciální složka ve struktuře souborů pCloud, která vám umožňuje vytvářet přímé odkazy na soubory a složky. Použijte svůj pCloud jako hostingovou službu k vytváření statických HTML webových stránek, zveřejňování obrázků nebo jednoduše sdílení souborů tak, jak chcete. Absolutně všechny fotografie, které jsou zveřejněny ve veřejné složce, zůstanou dostupné v personalizovaném adresáři.

Níže si můžete stáhnout pCloud verze 4.1.4

Můžete si vybrat, ke kterým adresářům chcete mít offline přístup. Odpovídající soubory se vám zobrazí, i když je odpojeno připojení k internetu. Změny se synchronizují, jakmile se obnoví připojení ke cloudu.

24. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný