FreePrograms.me

VideoMASTER 12.8

"VideoMASTER" je výkonný a pohodlný video konvertor, který nabízí širokou škálu funkcí pro práci s video soubory. S ním si můžete snadno stáhnout libovolné klipy, filmy nebo koncerty a změnit jejich formát podle svých potřeb. Ale to není vše!

Jednou z klíčových funkcí programu je možnost vypalování videa na DVD. Nyní si můžete vytvořit vlastní disky se svými oblíbenými filmy nebo videoklipy a užít si jejich sledování na velké obrazovce vašeho televizoru. Kvalita videa zůstane vynikající díky pokročilé technologii použité v tomto softwaru.

VideoMASTER také nabízí možnost ruční konfigurace všech potřebných parametrů. Můžete snadno změnit rozlišení videa, upravit datový tok a zvukové kanály, abyste získali optimální kvalitu a velikost souboru. To je zvláště užitečné, pokud chcete video přizpůsobit různým zařízením, jako jsou počítače, televizory nebo telefony.

"VideoMASTER" podporuje ruský jazyk, díky čemuž je pohodlný a dostupný pro rusky mluvící uživatele. Můžete si užívat všechny funkce programu a získat odpovědi na své otázky ve svém rodném jazyce.

"VideoMASTER" je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí mít plnou kontrolu nad svými video soubory. Kombinuje výkonnou konverzi DVD, vypalování a nastavení parametrů do uživatelsky přívětivého a intuitivního rozhraní. Bez ohledu na to, jaké zařízení používáte ke sledování videí, VideoMASTER vám pomůže získat perfektní kvalitu a užít si sledování kdykoli a kdekoli.

Stáhněte si program VideoMASTER 12.8

VideoMASTER je univerzální software, který podporuje všechny verze Windows od XP po 10. To zahrnuje 32bitové i 64bitové systémy. Jednou z výhod programu je nízká zátěž systémových prostředků. Běží plynule a nezpomaluje váš počítač. Program má malou velikost souboru, což usnadňuje instalaci a odinstalaci. Proces instalace je jednoduchý a vyžaduje minimální úsilí ze strany uživatele. VideoMASTER je uživatelsky přívětivý video nástroj, který vám pomůže převádět, upravovat a přehrávat video soubory. Podporuje také velké množství video a audio formátů, což vám umožní pracovat s jakýmkoli typem souboru.


08. ledna 2024 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Parvina
    9 Leden 2024 19: 25
    Pomocí této aplikace si můžete stáhnout jakékoli video a hudbu 
  2. Hervi
    9 Leden 2024 20: 21
    Pohodlný program, přišel jsem na to za pár minut
  3. Ilka Ženovič
    9 Leden 2024 22: 51
    Skvělý video konvertor, mnoho funkcí pro převod 
  4. Dembyk
    9 Leden 2024 22: 56
    Stáhl jsem si program, viděl průvodce, vše funguje dobře, velmi pohodlné použití
  5. P7ay3r5
    9 Leden 2024 22: 57
    Výborná pomůcka pro práci s videem