FreePrograms.me

Icedrive Desktop 2.72

Icedrive je typ služby, která je určena pro jednotlivce i společnosti ke správě a aktualizaci jedinečného cloudového úložiště, které vypadá jako virtuální pevný disk.

Tato aplikace poskytuje přístup ke cloudovému úložišti jako k běžnému disku nebo flash disku. Soubory můžete libovolně otevírat, stahovat, kopírovat, mazat, upravovat běžným způsobem. 
Jakmile připojíte úložiště do systému, všechny soubory budou přístupné přímo z Průzkumníka a nebude nutné čekat na dokončení synchronizace. Aplikace také implementuje cachovací systém, který urychluje práci se soubory.
S jeho pomocí lze snadno zálohovat, obnovovat, synchronizovat a jednoduše ukládat jakékoli soubory do cloudu a zároveň k nim mít rychlý přístup.

Icedrive přichází s plně funkční přenosnou aplikací pro operační systémy Windows, macOS a Linux. Cloudové úložiště Icedrive v kombinaci s fyzickým pevným diskem. Poskytuje vám všechny funkce a vlastnosti vašeho nativního operačního systému – úpravy, načítání, mazání, otevírání – to vše lze snadno dosáhnout.

Icedrive Desktop verze 2.72 si můžete stáhnout níže

Celkově je Icedrive vynikající řešení cloudového úložiště, které uživatelům nabízí bezpečný, rychlý a spolehlivý způsob ukládání a přístupu k jejich souborům. Snadno se používá a má řadu funkcí, díky kterým je skvělou volbou pro ty, kteří hledají řešení bezpečného cloudového úložiště.

 

23. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný