FreePrograms.me

Fraps 3.5.99

Pokud program nebo hra běží pomocí OpenGL a Direct3D, lze pro ně vypočítat FPS, jinými slovy je to počet snímků za sekundu. Na této hodnotě závisí, jak dobře hra poběží, to znamená, že čím větší je tento parametr, tím lepší bude grafika v aplikaci. FPS závisí především na nainstalované grafické kartě a samozřejmě na centrálním procesoru. Obecně platí, že čím silnější je váš hardware, tím vyšší je tento indikátor. Abyste si takovou hodnotu mohli spočítat, potřebujete program Beepa Fraps, který to umí jednoduše dokonale.

Projekt Fraps je unikátní řešení pro velké množství uživatelů, kteří preferují hraní her na PC. Pomocí takového produktu můžete sledovat snímky za sekundu, nahrávat recenze a další videa. Program poskytuje spoustu příležitostí, takže každý hráč nebude své volby litovat. Chcete-li začít používat program, stáhněte si torrent Fraps v ruštině. Program si dokázal získat popularitu v poměrně krátké době, protože je jednoduchý a snadno se používá, což může potěšit každého uživatele. Produkt funguje stabilně bez pádů a podporuje ruský jazyk. Aby bylo možné program používat průběžně, je nutná aktivace, protože je distribuován v demo režimu. Za zmínku stojí, že program je dokonale optimalizován pro operační systém Windows a nemá vliv na zatížení systémových procesorů. Neváhejte a stáhněte si takový skvělý program. Opravdu může potěšit každého uživatele, protože vývojáři odvedli skvělou práci. Tvůrci projektu odvedli skvělou práci na rozhraní, funkcích, designu a mnoha dalších aspektech, které hrají při používání programu poměrně velkou roli.

Kromě toho, co bylo řečeno, program umožňuje vytvářet snímky obrazovky nebo, lépe řečeno, pořizovat snímky obrazovky na monitoru. Stejně tak může zaznamenat, co se děje ve video souboru. V současné době je maximální podporované rozlišení 2560 x 1600. Mimochodem, videa je možné ukládat i se zvukem. Obecně se program doporučuje používat pro testování zařízení a záznam průběhu hry.

Fraps 3.5.99 si můžete stáhnout níže

Zpočátku má program pouze anglický jazyk, abyste jej mohli používat v ruštině, musíte nainstalovat další jazykový balíček, který je v archivu. Mimochodem, tato verze je již aktivována, to znamená, že všechny funkce jsou odemčené.

19. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný