FreePrograms.me

Stáhněte si HiBit Uninstaller 13.2.0.3

Software je důležitou součástí každého osobního počítače, který nám pomáhá provádět různé úkoly a zvyšovat produktivitu. Postupem času se však některé programy stanou zastaralými, nepoužitelnými nebo zpomalí váš systém. V těchto případech potřebujeme spolehlivé a efektivní řešení, které z našeho počítače zcela odstraní nepotřebné programy. Zde přichází na pomoc HiBit Uninstaller - nástroj určený k důkladnému prozkoumání a odstranění softwarových aplikací.


HiBit Uninstaller také nabízí funkci monitorování instalace, která sleduje všechny změny provedené při instalaci nového programu. To nám umožňuje pečlivě odstranit všechny soubory a položky registru spojené s programem pro případ, že se jej v budoucnu rozhodneme odstranit.
HiBit Uninstaller vám navíc pomůže najít a odstranit nežádoucí pluginy a rozšíření webového prohlížeče, které zpomalují vaše surfování po internetu nebo ohrožují bezpečnost. Tato funkce je velmi užitečná pro ty, kteří chtějí vyčistit svůj prohlížeč a zlepšit jeho výkon.

Za zmínku také stojí, že HiBit Uninstaller nabízí další funkce: aktualizaci softwaru, kontrolu spouštění systému a čištění nevyžádaných souborů. Tyto funkce pomáhají udržovat váš systém v optimálním stavu a zabraňují nepořádku.

Stáhněte si HiBit Uninstaller 13.2.0.3 + klíč




08. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný