FreePrograms.me

FurMar 1.37.2.0

FurMark je velmi výkonný benchmark OpenGL, který používá k měření výkonu grafické karty algoritmy vykreslování kožešin. Fur vykreslování je speciálně přizpůsobeno přehřívání GPU, a proto je FurMark také dobrým nástrojem pro testování stability a zatížení (nazývané také GPU vypalovačka) grafické karty.

Vlastnosti a výhody Geeks3D FurMark:

  • Maximální zatížení GPU;
  • Kontrola maximálních teplot grafické karty;
  • Vestavěné nástroje GPU-Z a GPU Shark;
  • Můžete nastavit rozlišení obrazovky (načte se 100 % a 720p);
  • Pomáhá diagnostikovat „skládku“ a artefakty grafického adaptéru;
  • Malé rozměry a extrémně snadné použití.

V nastavení můžete nastavit rozlišení obrazovky, aktivovat režim zobrazení v okně nebo na celou obrazovku a upravit vyhlazování a také určit dobu testu. Pro overclockery se bude hodit režim testu vypalování, pomocí kterého můžete zkontrolovat stabilitu grafické karty a schopnosti chladicího systému (například při přetaktování). Výsledek testu může být zveřejněn na oficiálních stránkách vývojáře, aby byl vložen do databáze výsledků.

FurMark si můžete stáhnout níže

Oficiální verzi FurMarku si můžete stáhnout na našem webu po popisu. Oficiální distribuce vyžaduje instalaci do systému, ale existuje verze FurMark Portable, který lze spustit přímo z archivu. Dejte své grafické kartě maximální zatížení a zkontrolujte její výkon!

22. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný