FreePrograms.me

VirtualDub 1.10.4

VirtualDub je program pro zachycení a zpracování videa pro 32 a 64bitové systémy Windows, vytvořený pod licencí GNU GPL. Odstraňuje typické nedostatky běžného editoru jako je Adobe Premiere, ale zároveň je mnohem rychlejší při úpravě videa. Jeho schopnost zpracovávat dávky dat, stejně jako obecně při práci s velkým množstvím souborů, je úžasná, stejně jako fakt, že soubory lze převádět pomocí minimálně 1/3 různých videofiltrů, které jsou na světě . VirtualDub se primárně používá pro zpracování souborů AVI, i když umí číst (ale nikoli zapisovat) MPEG-1 a některé grafiky (například GIF, složené z řady obrázků BMP).

VirtualDub - program pro zachycení a zpracování video souborů. Dokáže číst a zapisovat soubory AVI2 (OpenDML) a vícesegmentové soubory AVI (k překonání bariéry 2 GB). Má vestavěné dekodéry MPEG-1 a Motion-JPEG a také umožňuje připojit další video a audio kodeky. Program podporuje vytváření AVI se zlomkovou snímkovou frekvencí, mazání a nahrazování zvukových stop, import zvuku z externího zdroje, mazání jakýchkoli fragmentů z videosekvence a slučování video souborů.
VirtualDub má výkonnou sadu filtrů, jako je rozostření, zaostření, reliéf, hladký, konvoluce 3x3, převrácení, otočení změny velikosti, jas/kontrast, úrovně, odstranění prokládání a prahová hodnota. Tato sestava není špatná ani pro grafický editor. Navíc je možné napsat a připojit vlastní filtry.

Free VirtualDub má klasické rozhraní, opravdoví znalci funkčnosti jsou s ním spokojeni, protože není vybaven vestavěnými kodeky, kromě toho, že má podporu standardu MPEG.
Využívá předinstalované kodeky Windows 7 nebo 8, které lze snadno přizpůsobit téměř kdykoli. Zdrojový kód je navíc otevřen široké diskusi, což znamená, že pro každou jednotlivou šifrovací operaci byly vytvořeny speciální filtry.

Níže si můžete stáhnout VirtualDub 1.10.4

Uživatelé starších verzí Windows (až 98 včetně) si mohou VirtualDub stáhnout zdarma. Program je rychlý: zpracování video streamu nezabere mnoho času, i když nepoužíváte pokročilý hardware. Mezivýsledek lze vždy zobrazit během procesu úprav, aby se předešlo chybám ve finálním vykreslení. 

08. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný