FreePrograms.me

CPU-Z 2.08


CPU-Z je velmi užitečný a oblíbený program pro prohlížení technických informací o systémových zařízeních. Umožňuje vám dozvědět se mnoho podrobností o procesoru vašeho počítače, takže je nepostradatelný pro specialisty na opravy, inženýry a hráče.

Na hlavní kartě zobrazuje CPU-Z podrobné informace o procesoru. Zde můžete sledovat aktuální napětí jádra a násobič, které ovlivňují takt procesoru.

Program poskytuje informace o velikosti tranzistoru nebo technologii procesu, tepelném paketu (TDP), úplném názvu modelu a jeho specifikacích, revizi a krokování, rychlosti sběrnice a podporovaných instrukcích (SSE2, SSE3, AES, AVX a další). Můžete také zjistit informace o mezipaměti LXNUMX, LXNUMX a LXNUMX, kódovém názvu produktové řady a počtu jader a vláken.

Níže si můžete stáhnout CPU-Z verze 2.08

CPU-Z vám umožňuje získat přesná a spolehlivá data o procesoru vašeho počítače, což může být užitečné při nastavování systému, výběru správného softwaru nebo upgradu komponent. Je k dispozici zdarma a poskytuje širokou škálu informací pro každého uživatele, který se zajímá o technické detaily svého PC nebo notebooku.

12. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný