FreePrograms.me

Skenování Wi-Fi sítí pomocí InSSIDer

Сканирование сетей Wi-Fi с программой InSSIDer

Bezdrátový Wi-Fi připojení k internetu mnohem pohodlnější než běžný kabelový internet. A pravděpodobně jednou z hlavních výhod je, že pomocí Wi-Fi má několik zařízení přístup k internetu najednou. Použití Wi-Fi také výrazně šetří místo. Dnes budeme hovořit o programu, jehož hlavním účelem je diagnostika Wi-Fi sítí. Tento program se tedy nazývá InSSIDer. Hlavním účelem tohoto programu je skenování sítí Wi-Fi. Pomocí tohoto programu můžete zjistit mnoho užitečných informací o Wi-Fi. Nakonec si budete moci vybrat nejlepší kanál pro své Wi-Fi připojení.

Program InSSIDer poskytuje uživateli mnoho užitečných informací o Wi-Fi síti. Například pomocí programu InSSIDer můžete zjistit sílu signálu kanálu. Tento program také poskytuje informace o MAC adrese routeru a jeho výrobci. Pomocí tohoto programu lze zjistit veřejný název sítě Wi-Fi, rychlost sítě, její typ a mnoho dalšího.

Pomocí programu InSSIDer si navíc můžete prohlížet dostupné sítě a následně je třídit. Tento program má tabulku, která obsahuje informace o každém přístupovém bodu. Ve skutečnosti má program InSSIDer mnoho možností. Ale pravděpodobně nejdůležitější věcí v tomto programu je schopnost určit přetížení sítě Wi-Fi a pomocí těchto informací vybrat nejvolnější kanál, aby se zvýšila kvalita připojení k internetu.

Stáhněte si InSSIDer zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-19027-insider-3.html
12. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:17
    Tento program je jen pro mě. Můj signál Wi-Fi je nestabilní, musím ho monitorovat.