FreePrograms.me

Sumatra PDF 3.5.2


Sumatra PDF je bezplatný program, který poskytuje možnost prohlížet různé typy dokumentů, včetně PDF, ePub, FB2, MOBI, XPS, DjVu, CHM, CBZ a CBR. Jednou z hlavních výhod programu je jeho kompaktnost – v počítači zabírá málo místa a funguje rychle.


Rozhraní Sumatra PDF je poměrně jednoduché a intuitivní i pro začátečníky. Je navržen tak, aby uživatelé mohli okamžitě najít funkce, které potřebují, a přizpůsobit si program tak, aby vyhovoval jejich potřebám, aniž by bylo potřeba rozsáhlé učení.
Další výhodou Sumatra PDF je jeho vysoký výkon. Běží výrazně rychleji než populární Adobe Reader a přitom spotřebovává minimální systémové prostředky. To umožňuje uživatelům rychleji otevírat a procházet dokumenty, i když jsou počítačové zdroje omezené.
Další výhodou Sumatra PDF je možnost spouštět program z externích USB disků bez nutnosti instalace do počítače. To je zvláště užitečné, pokud chcete program používat na různých počítačích, aniž byste jej museli kopírovat a instalovat na každý z nich.
Program také podporuje klávesové zkratky, což usnadňuje a urychluje práci s ním. Můžete nastavit klávesové zkratky pro provádění různých akcí, jako je přechod na další stránku, přiblížení atd., což vám umožní rychle a pohodlně ovládat program.

Sumatra PDF je výkonný a snadno použitelný nástroj pro prohlížení různých typů PDF a dalších dokumentů. Vyznačuje se vysokou rychlostí, možností spouštění z externích médií a podporou horkých kláves, což z něj dělá ideální volbu pro všechny uživatele včetně začátečníků.

Sumatra PDF 3.5.2 si můžete stáhnout z níže uvedeného odkazu

Program zabírá minimum místa na disku a RAM. Má jednoduché a přehledné rozhraní, nezatížené zbytečnými funkcemi. Sumatra PDF se spustí okamžitě a snadno si poradí s velkými soubory. Sumatra PDF také podporuje mnoho jazyků, včetně ruštiny.

 ​

10. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný