FreePrograms.me

Stáhnout Zello 5.29.1

Dnes je na řadě mluvit o velmi specifické aplikaci pro rychlé zasílání zpráv, protože se nezaměřuje na poskytování služeb, jako je WhatsApp nebo Telegram. Protože tato aplikace má za cíl vsadit na jiný způsob odesílání a přijímání zpráv ve starém stylu vysílaček. Ano, mluvíme o stažení online vysílačky Zello pro Android; a povíme si také o PC verzi Windows, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma.

Proč potřebuji Zello?

První věc, o kterou bych se s vámi rád podělil, je důvod, proč byste si měli tento nástroj stáhnout. Mnoho lidí si bude myslet, že pokud máte Whatsapp, všechny vaše problémy se zasíláním zpráv budou vyřešeny; to však není tento případ, protože v poslední době dochází k selhání serveru. Situace, která se na první pohled může zdát triviální, ale která nechala miliony lidí po celém světě bez práce a osobní komunikace.

Z tohoto důvodu byste měli mít vždy záložní alternativu; a dnes pro tuto funkci doporučujeme stáhnout online vysílačku Zello. A dokonce díky funkci Walkie Talkie můžete tuto aplikaci používat jako skvělý doplněk pro videohry, skupinové chaty a mnoho dalších funkcí.


Vlastnosti vysílačky Zello?


Tento nástroj vám umožňuje komunikovat se svými kontakty prostřednictvím mobilního telefonu, jako by to byla vysílačka; Máte také příležitost zapojit se do komunitních skupin na témata, která vás zajímají, zapojit se do debaty a vyměňovat si názory. Další skvělou funkcí je vytváření vlastních soukromých skupin, pokud si chcete psát pouze s určitými lidmi.

Tímto způsobem můžete vytvářet diskusní skupiny, pracovní skupiny nebo jen chatovat 1 na 1 s přítelem, se kterým se chcete bavit, aniž byste byli neustále ve spojení.

Kde si mohu zdarma stáhnout Zello pro Android?


Pokud vás tento nástroj zaujal, řekneme vám o verzi pro Android. Bez problémů si jej můžete stáhnout zcela zdarma na Google Play. Přejděte na svém smartphonu do obchodu s aplikacemi a zadejte slovo do vyhledávacího pole  Zello, V důsledku toho vyberte ze seznamu následující aplikaci:


Dále klikněte Instalovat, Po instalaci jej otevřete a užívejte si rádio.

K použití tohoto nástroje nepotřebujete příliš výkonný počítač, stačí dobrý telefon s Androidem.

Stáhněte si Zello Walkie Talkie pro PC


Mnoho uživatelů se ptá, zda existuje verze pro Windows 7/8/10/11 na PC, proto jsme se rozhodli sdílet alternativní možnost, kterou si můžete nainstalovat do svého systému.

Rozhraní pro PC verzi:


Toto je online vysílačka Zello pro Windows, nástroj, který nabízí stejné funkce jako verze pro Android, ale se zaměřením na platformy Microsoftu. Pokud si ji chcete stáhnout, necháme vám odkaz níže.

Všichni uživatelé našeho webu si budou moci stáhnout tuto aplikaci z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

18. dubna 2023 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 15:26
    Zello je pohodlný program pro sdílení aplikací, který má každý
  2. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 22:08
    Skvělá aplikace. Stáhli jsme to do telefonu, chodíme do různých místností a komunikujeme)))
  3.        Nulu
    6. prosince 2023 07:01
     Zello 5.29.1 je pohodlná online vysílačka, kterou lze použít k udržení kontaktu, když WhatsApp nefunguje. Stáhl jsem si tuto aplikaci, bude se hodit pro každý případ)
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 12:31
    Pěkná aplikace zello ve stylu rádiových vln, pošlete zprávu, je to cool
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 17:45
    Stáhl jsem si to rychle a zdarma, teď můžu používat rychlý přenos zpráv