FreePrograms.me

Chytré hodinky Apple Watch Se 44 ​​mm – levné značkové příslušenství

 

 

Chytré hodinky, jak se ukázalo, mohou být levné. Oblíbený výrobce potěšil své publikum novým produktem Apple Watch SE 44 mm, které nabízí za velmi přijatelné ceny. Jaký je design, výhody a hlavní vlastnosti značkového zařízení? Na to se teď podíváme.

Budget Apple: stane se to?

 Když Apple oznámil vydání levného modelu chytrých hodinek, jen málokdo skutečně věřil, že jejich ceny nebudou vysoké. V praxi to však dopadlo tak, jak značka řekla: žádná úskalí. Tento krok od Applu jasně naznačuje, že se značka rozhodla konečně dobýt všechny kategorie zákazníků.

Recenze levného modelu chytrých hodinek

Výrobce představil chytré hodinky Apple Watch Se 44 ​​mm vyrobené ze 100% recyklovaného hliníku. Vlastnosti nového produktu:

  • Zobrazit. Obrazovka těchto levných chytrých hodinek je možná největší z celé řady Apple Watch. Gadget obdržel nejdůležitější funkce, z nichž většina se nyní snadno vejde na obrovský číselník.
  • Funkce odolná proti vlhkosti. Toto zařízení lze bez újmy ponořit do vody až do hloubky padesáti metrů.
  • Senzory pro sledování zdravotních indikátorů. Model Apple Watch Se je v tomto ohledu velmi omezený, proto se mu říká budget. Z hlediska funkčnosti je technologie podobná Apple Watch 3. Hodinky dokážou posílat SOS signály pomocným službám, vydávat varování před pády, nepravidelným srdečním rytmem a abnormálními změnami celkového zdravotního stavu.
  • 64bitový dvoujádrový procesor, díky kterému jsou levné hodinky výkonné a rychlé zařízení.
  • Vylepšené reproduktory a mikrofon, které zní o polovinu hlasitěji než Series 3.
  • Funkce Bluetooth 5.0.
  • Úložiště 32 GB.
  • Aplikace Hluk, která vás upozorní na velmi hlučné místo.
  • Gyroskop.
  • Světelný senzor.
  • Kompas a GPS.

V důsledku toho stojí za zmínku, že zařízení Apple Watch Se 44 ​​mm je ideální pro ty, kteří si chtějí poprvé koupit chytré hodinky od společnosti Apple. Gadget zaujme cenou, designem a vlastnostmi. Tento konkrétní rozpočtový model samozřejmě postrádá některé efektní funkce, zejména vždy zapnutý displej. Tyto možnosti jsou však ideální pro dítě nebo někoho, kdo se technologii chytrých zařízení učí poprvé. Nyní si můžete koupit tyto chytré hodinky se slevou. To vám umožní získat vysoce kvalitní vybavení a zároveň ušetřit slušnou částku.

13. září 2021 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 15:01
    Milovníky produktů Apple tyto hodinky určitě osloví. Baterie je zde malá, ale vydrží několik dní. Existuje také mnoho různých režimů 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 17:54
    Chytré hodinky Apple Watch Se 44 ​​mm, skvělé hodinky, které mi manželka koupila
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:20
    Miluji nošení hodinek, zejména dotykové obrazovky při nošení, jsou velmi lehké a pohodlné
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 22:27
    Skvělé chytré hodinky, daroval jsem je jako dárek, moc se líbily