FreePrograms.me

Gadget hodiny pro windows 7

Гаджет часы для Windows 7

Ale s pomocí různých gadgetů může být počítač ještě atraktivnější, funkčnější a užitečnější. Připomeňme ještě jednou: gadget je malá aplikace, která poskytuje další vysoce specializované informace. Některým uživatelům se takové aplikace opravdu líbí, zatímco jiní je nemají rádi vůbec. Dnes se však podíváme na gadget pro operační systém Windows 7, konkrétně na stolní hodiny. Než přejdeme k tomuto gadgetu, řekněme si něco obecně o všem miniaplikace na plochu. Není těžké uhodnout, že jejich hlavní výhodou je, že uživateli poskytují rychlý přístup k potřebným informacím.

Gadget hodin pro Windows 7 můžete nainstalovat z webu http://wingad.ru/gadgets/clock/. Stačí kliknout na uvedený odkaz a vybrat typ gadgetu, který potřebujete. Tato stránka obsahuje poměrně hodně různých hodinek. Princip je pro všechny stejný. Jediná věc, která odlišuje všechny gadgety prezentované na tomto webu, je jejich vzhled. Pokud potřebujete gadget pro hodinky operační systém Windows 7, poté klikněte na odkaz uvedený v článku a stáhněte si ten, který se vám líbí.
27. května 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:34
    praktický gadget, který vždy zobrazuje čas až na sekundy
  2. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 19:43
    Oh, děkuji mnohokrát. Tato vychytávka mi dokonce pomůže v soutěžích s komentáři, když potřebuji mít přehled o tom, kdy probíhá aniflood)