FreePrograms.me

Propagace skupiny VKontakte

Как раскрутить группу ВКонтакте



Kdokoli může vytvořit skupinu na sociální síti VKontakte, ale ne každý může dokončit úkol a propagovat jej, protože to vyžaduje spoustu času a úsilí, stejně jako peněz. Pokud komunitu propagujete správně, můžete z ní vydělat peníze, to znamená, že investice se vyplatí, ale k tomu musíte prokázat vytrvalost.

Propagace skupiny na VK



Existují určité vlastnosti, které je třeba vzít v úvahu před propagací. Je bezpodmínečně nutné poskytovat spolehlivé informace, vymýšlet dobré jméno komunitě a také zvolit správné téma (počítačové hry, internet atd.), aby bylo pro lidi pohodlnější stránku hledat a najít.

Pro začátek možná budete muset získat několik tisíc odběratelů, abyste svou komunitu dostali na seznam sociální sítě. To znamená, že čím více odběratelů, tím výše bude skupina ve vyhledávání sociální sítě.

Metoda 1: Služba Turboliker



Sledovatele můžete získat prostřednictvím různých stránek, které vám umožní vyměňovat si lajky a odběry. Jednou z těchto stránek je Turboliker.ru.


  1. Přejděte na hlavní stránku webu a klikněte na ikonu "V kontaktu s" nebo zadejte odkaz na svou stránku a klikněte "Vejít do".

    Вход в сервис Turboliker



  2. Otevře se nová stránka, kde můžete vydělat nebo koupit srdce a poté je utratit za získávání odběratelů. Nejjednodušší na nákup. Hledáte kartu "Váhy" a klikněte na tlačítko „doplnit“, poté se otevře okno, kde můžete vybrat počet srdcí a zaplatit za nákup.

    Пополнение баланса в сервисе Turboliker



  3. Po zakoupení přejděte do sekce "Skupiny" > "Uvolni se".

    Вход в параметры для раскрутки сообщества сервиса Turboliker



  4. V "Název" Zadáváme absolutně jakékoli jméno podle vašeho uvážení.
  5. Vložte odkaz na svou komunitu.
  6. Cenu píšeme v lajcích za jedno předplatné (čím vyšší cena, tím rychleji se lidé předplatí).
  7. Uvádíme počet odběratelů, které potřebujeme. Pokud je hodně lajků, můžete si objednat několik tisíc lidí najednou.
  8. Vše! Pole by mělo vypadat nějak takto:

    Заполнение формы для раскрутки сообщества через сервис Turboliker





Můžete také získat lajky, opětovné příspěvky a tak dále. Tato metoda může pouze zvýšit skupinu ve vyhledávači, ale abyste ji „oživili“, budete muset tvrdě pracovat.

Metoda 2: Reklama v populárních komunitách



V tomto případě budete muset objednat inzerci v oblíbených skupinách tématu, do kterého patří vaše. To znamená, že pokud se komunita věnuje počítačovým hrám, hledáme nejoblíbenější skupiny na VKontakte a píšeme majitelům, že si chceme objednat reklamu. Chcete-li napsat zástupcům komunity, musíte přejít na její stránku a kliknout na „Odeslat zprávu“ vedle tlačítka „Připojte se ke skupině/jste přihlášeni“.

Отправка сообщения паблику ВКонтакте



Důležité! Není třeba psát nesmysly, píšeme stručně a k věci. Ihned naznačíme, že potřebujeme reklamu, zjistíme cenu, a pokud je vše v pořádku, platíme. Pamatujte, že nikdo nemůže zaručit, že vás vlastník skupiny nepodvede, takže propagujte svou komunitu pouze na důvěryhodných místech.


Metoda 3: Reklama na fórech



Svou skupinu můžete inzerovat na různých fórech. Pokud často publikujete materiály s užitečnými informacemi (jak něco opravit, jakou grafickou kartu vybrat atd.), můžete zadat dotaz do vyhledávačů a najít vhodné fórum a taktně tam uvést odkaz.

Důležité! Nemusíte psát něco jako: "Prosím, následujte nás". Nenápadný text můžete napsat takto: „Sám jsem dlouho přemýšlel, jakou grafickou kartu vybrat. Při hledání jsem narazil na jednu komunitu na VK a našel tam výkonnou grafickou kartu za dobrou cenu, možná najdete něco pro sebe.“. Takové komentáře mohou přilákat uživatele. Není třeba uvádět, že jsme vlastníkem komunity, můžete napsat komentář jménem běžného účastníka, kterému pomohly informace z komunity.


Metoda 4: Nástroj VK



Nesmíme zapomenout ani na reklamu na sociální síti VKontakte. Provádíme následující:

  1. Pojďme do naší komunity.
  2. Klikněte na "..." a vyberte "Komunitní reklama".

    Вход в раздел Реклама сообщества ВКонтакте



  3. Otevře se nové okno, kde je třeba napsat nadpis reklamy, popis, vybrat obrázek (můžete vložit skupinový avatar) a určit region. Vše je velmi jednoduché. Více nás zajímá karta "Nastavení ceny a umístění". Vybíráme si tam, za co budeme platit, za přechod nebo za imprese. Cena je uvedena za 1 přechod.

    Настройка рекламы сообщества через средства ВКонтакте



  4. Klikněte zde "Vytvořit reklamu".

Propagace přímo na VKontakte je nejúčinnější způsob, i když je poměrně drahý. Je nutné nahrát fotografii a uvést správný popis. Reklama se zobrazí na hlavní stránce webu pod menu.

Пример внутренней рекламы сообщества ВКонтакте



To znamená, že téměř každý uživatel sociální sítě uvidí reklamu a v případě zájmu se může přihlásit a přihlásit se k odběru.

Podívali jsme se na hlavní způsoby, jak zvýšit popularitu a počet předplatitelů ve skupině VK. Vyberte si ten správný podle svých přání a rozpočtu a udělejte ze své komunity jednu z nejlepších na této sociální síti!

02. září 2018 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Liabreath
    Liabreath
    22. listopadu 2023 19:34
    Velmi užitečný článek! Vše je napsáno správně! Děkuju.
  2. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 20:48
    Propagoval jsem článek na VK! skvělý článek! Děkuju! 
  3. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 20:24
    článek o tom, jak dostat roboty na veřejnost, užitečná věc
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:47
    Teď je asi lepší propagovat telegramy, VK se už moc nepoužívá
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 23:28
    Užitečný článek o tom, jak propagovat VK, zkusím to, díky