FreePrograms.me

Clipchamp

Clipchamp logo

V dnešní době, abyste mohli upravit prezentaci nebo dokonce video, nemusíte se uchýlit ke službám dalších programů speciálně nainstalovaných ve vašem počítači. Stačí využít možností, které poskytují různé online služby, které lze snadno najít pomocí internetových vyhledávačů. Doporučujeme vyzkoušet Clipchamp.com, stránky určené pro úpravu videí přímo v prohlížeči. Vestavěné nástroje umožňují efektivně zpracovávat video materiál i bez speciálních znalostí. O tom bude řeč v našem článku.

Přidávání mediálních souborů



Dotyčná služba podporuje práci se zvukem, videem a obrázky. Lze je přidat do projektu stažením z libovolného média. Jediné, co musíte udělat, je stisknout tlačítko "Přidat média" a vyberte požadované soubory. Všechny budou seřazeny do sekcí, což je velmi výhodné při práci s velkým množstvím objektů. Clipchamp funguje správně se všemi oblíbenými formáty mediálních souborů.

Добавление медиафайлов для проекта на сайте Clipchamp


Přidání textu



Každý editor je vybaven funkcí přidávání textu. Obvykle existuje několik mezer, které se liší písmem, barvami a vizuálním designem. Pokud chcete do svého projektu vložit krásný text, přejděte do příslušné sekce.

Добавление текста для проекта на сайте Clipchamp


Editace nápisů se provádí prostřednictvím samostatného menu. Zde můžete upravit velikost písma, přidat text, změnit barvu znaků a vybrat další možnosti, jako je tučné písmo nebo kurzíva.

Редактирование текста на сайте Clipchamp


Přidání pozadí



U projektů, které nezahrnují video, je nejlepší použít jedno z dostupných pozadí pro přidání textu nebo obrázků. V odpovídající sekci vývojáři nabízejí výběr z několika možností designu, které se liší barvou.

Добавление фона для проекта на сайте Clipchamp


Připravená knihovna souborů



Možnosti Clipchampu nejsou omezeny na nahrávání souborů projektu z vašeho počítače. K dispozici je vestavěná knihovna s videem a zvukem. Většina nahrávek je placená nebo dostupná pouze na základě předplatného. Rozhraní knihovny je poměrně jednoduché - vlevo jsou sekce a nahoře je řádek pro vyhledávání potřebných materiálů.

Встроенная библиотека медиафайлов на сайте Clipchamp


Položky knihovny se zobrazují jako dlaždice. V případě audio nahrávek stačí na jeden z nich najet myší a spustí se automatické přehrávání. Kliknutí levým tlačítkem na skladbu vám umožní zobrazit podrobné informace o skladbě a přidat ji do knihovny.

Просмотр видеозаписи из библиотеки на сайте Clipchamp


Věnujte pozornost seznamu videí. Klikněte na jeden, pokud chcete zobrazit jeho velikost, trvání, použité kodeky a snímkovou frekvenci za sekundu. Přidání do knihovny se provede kliknutím na tlačítko "Přidat do knihovny". Před zakoupením nelze video přehrát; k dispozici jsou pouze některé snímky obrazovky.

Práce s projektem



Clipchamp má pracovní prostor. Vlevo nahoře jsou zobrazeny všechny prvky přidané do projektu. V této nabídce je můžete spravovat a přetahovat na časovou osu. Druhou zónou je okno náhledu. Zobrazí se malý přehrávač se základními ovládacími prvky, jako je přetáčení, přehrávání nebo zastavení. Níže je časová osa. Zde přetáhnete z knihovny všechny prvky, které chcete v projektu použít, nainstalujete je na jejich místa a podle potřeby upravíte. Kromě toho existuje několik tlačítek, která umožňují zrušit akci nebo oříznout část videa nebo zvuku.

Рабочая область в онлайн-сервисе Clipchamp


Úpravy mediálních souborů



Přidané video lze upravit. Poklepáním na něj v časové ose levým tlačítkem myši otevřete další okno. Zde můžete upravit možnosti orámování, rychlosti, orientace a zobrazení. Na sousedních kartách můžete upravit barvu, hlasitost zvuku a použít filtry.

Редактирование видео на сайте Clipchamp


Nastavení hudebních stop se provádí v podstatě stejným způsobem, ale v editačním okně je pouze posuvník hlasitosti, a to je mínus Clipchamp.

Редактирование музыки на сайте Clipchamp


Pokud jde o obrázek, rád bych se samostatně zmínil o dostupných filtrech. Vývojáři dali dohromady celou sbírku široké škály efektů. Všechny jsou zdarma a jsou okamžitě aplikovány na obrázek. Na sousedních kartách nastavení můžete změnit jas, kontrast, gamu a transformovat obraz.

Применение эффектов для изображений на сайте Clipchamp


Export projektu



Nyní, když jsou všechny manipulace dokončeny a projekt je připraven k uložení, zbývá dokončit pouze poslední krok, po kterém se začne stahovat do počítače. V příslušném okně si můžete hotové dílo ještě jednou prohlédnout přes přehrávač, pojmenovat jej, vybrat vhodnou kvalitu a začít stahovat. Další možnosti úspory získáte po zakoupení prémiové verze služby.

Сохранение проекта на компьютере из Clipchamp


Hodnota



  • Jednoduché a intuitivní rozhraní;
  • Podporuje nejpopulárnější formáty mediálních souborů;
  • Bezplatná knihovna efektů pro videa a obrázky;
  • Vestavěná sbírka originální hudby a videí.


Omezení



  • Některé nástroje a funkce jsou dostupné pouze po zakoupení prémiové verze;
  • nedostatek ruského jazyka;
  • Žádné nástroje pro úpravu hudby;
  • Je nutná registrace.
Online služba Clipchamp umožňuje uživatelům vytvářet vlastní kreativní projekty bez stahování dalšího softwaru do počítače. Stránky mají velké množství funkcí, které zajistí rychlé vytvoření unikátního projektu a jeho následné uložení do počítače ve vhodné kvalitě.

Přejděte na online službu Clipchamp https://clipchamp.com/ru/video-editor
25. června 2018 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 20:57
    Clipchamp je dobrý program! Vše, co potřebujete, je v tomto programu! 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 21:06
    Clipchamp, program pro vytváření klipů, super
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:54
    Skvělý editor pro videa nebo v něm můžete dokonce vytvořit prezentaci
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 23:50
    Výborný program na tvorbu slideshow, moc se mi líbil