FreePrograms.me

Stáhněte si videa do iPhone

Скачиваем видео на iPhone



iPhone je považován za nejoblíbenější a bezesporu jeden z nejprestižnějších smartphonů současnosti. A není to náhoda: kromě aktivní marketingové kampaně společnosti Apple Corporation jsou důvody atraktivity tohoto zařízení zřejmé: funkčnost, spolehlivost, inovace téměř ve všech aspektech informačních technologií.

Způsoby stahování videí na iPhone



Možnost prohlížet videa v různých formátech je jednou z funkcí iPhonu. Videa si můžete stáhnout do svého osobního počítače a poté je odtud přenést do iPhonu. V tomto článku se podíváme na nejoblíbenější a nejúčinnější způsoby, jak toho dosáhnout, a použijeme nejen slavné iTunes. Přejděme k bezprostřednímu návodu.

Metoda 1: iTunes



Abychom tento úkol trochu zkomplikovali, zvažte podrobný algoritmus pro přenos filmu ve formátu AVI. Zkusme použít iTunes ke sledování tohoto videa na iPhone.

Postup by měl být následující:

  1. Když se film začne stahovat do počítače, zkontrolujte, jaký je jeho formát, může to výrazně změnit váš postup, protože video může být nutné převést. To je náš případ. Film je ve formátu AVI (oblíbený formát videa ve Windows), což znamená, že je třeba jej převést do nejvhodnějšího formátu pro iPhone - MP4. To lze provést pomocí různých programů, například AnyVideoConverter (AVC).

    Скачиваем видео на iPhone



  2. Poté, co máme výsledné MP4 video, je potřeba video zkopírovat do smartphonu pomocí iTunes.



  3. Video si můžete stáhnout pomocí iTunes, abyste to udělali, musíte tam přidat soubory. Pamatujte, že postup přenosu můžete dokončit pouze v případě, že je na vašem počítači nainstalován QuickTime. V opačném případě bude nahrávání video materiálu do iTunes problematické. MacBooky jsou v tomto ohledu pohodlnější; téměř všechny obsahují předinstalované přehrávače.



  4. Po úspěšném nahrání filmu v iTunes musíte svůj iPhone připojit k počítači a poté kliknout na ikonu telefonu, která se zobrazí na ovládacím panelu.



  5. Poté synchronizujeme filmy v knihovnách médií. V sekci "Film" nebo v aplikaci "Video" budete moci najít požadované video.

Připomeňme, že tímto způsobem můžete do zařízení posílat nejen videa. Tímto způsobem lze zkopírovat knihu, fotografii, hudbu a dokonce i hru. Pokud je video velmi dlouhé (více než několik hodin), jediným omezením při jeho přenosu je nepřerušené připojení (fungující kabel) a množství volné paměti v telefonu.

Metoda 2: Wi-Fi



Než přejdeme k popisu metody, která umožňuje kopírovat video z počítače do iOS zařízení, připomeňme, že pro funkčnost této metody musí být PC a iPhone připojeny ke stejné Wi-Fi síti.

  1. Spusťte aplikaci, otevřete nabídku a klikněte "Přístup přes Wi-Fi". Po dokončení procesu bude video dostupné prostřednictvím přehrávání v přehrávači (například VLC) předinstalovaném na zařízení iOS.



  2. Považujeme za nutné čtenáře upozornit na jednu jemnost. Po dokončení stahování přehrávač ne vždy zobrazí soubor videa v seznamech. Po provedení několika experimentů jsme zjistili, že je to způsobeno příliš dlouhými názvy videí napsaných v ruštině (a při použití čárek například „Dovolená, která je vždy s vámi, 2004“). Přejmenování na jednodušší slova problém zcela řeší.


Metoda 3: iCloud



Pomocí aplikace můžete vždy odeslat soubor do obecného alba vašeho smartphonu "Fotka". Chcete-li to provést, vyberte soubor a klepněte na "Obecný přístup"a poté vyberte sdílení fotografií na iCloudu. Po tomto stisknutí "Publikovat".

Pojďme zjistit, jak to správně provést na počítačích se systémem Windows. Počítače Mac obecně mnohem více „milují“ iPhony, problémem jsou zpravidla systémy „PC-iPhone“.

Pořadí akcí je následující:

  1. Otevřete Průzkumník souborů a vyberte Fotky na iCloudu.
  2. Klikněte zde "Jsou běžné".
  3. Vyberte album, do kterého bude video přidáno.
  4. Klikněte na panel "Přidat fotku nebo video".
  5. Přetáhněte video z jiného okna.
  6. Klikněte zde "Připraven".


Metoda 4: Dropbox



Vezměme si oblíbenou službu Dropbox, kterou uživatelé iOS velmi často využívají k přenosu souborů. Je ideální pro uživatele s jailbreakem, protože vyžaduje instalaci správce souborů, který je ve výchozím nastavení uzamčen. Podívejme se na přenosový algoritmus krok za krokem:

  1. Stáhněte a nainstalujte správce souborů iFile.

    Stáhněte si iFile z App Store https://itunes.apple.com/ru/app/ifile/id495655551?mt=8

  2. Spusťte iFile a klikněte „Nastavení“.
  3. Klikněte zde "Odkaz na Dropbox"a poté zadejte svůj e-mail a heslo.




Měla by se objevit karta s podrobným seznamem složek. Otevřete požadovanou složku a vyberte soubor. Po kliknutí se soubor začne přenášet.

Metoda 5: GPlayer



Podívejme se na příklad přidávání videosouborů pomocí známého přehrávače GPlayer. Pojďme si popsat algoritmus krok za krokem:

Stáhněte si GPlayer z App Store https://itunes.apple.com/ru/app/gplayer/id438402174?mt=8

  1. Stáhněte a nainstalujte GPlayer z AppStore.
  2. Otevřete iTunes na vašem PC a připojte svůj iPhone přes USB.
  3. Otevřít "programy" v iTunes.
  4. Ze seznamu vyberte GPlayer a klikněte "Přidat...".
  5. Vyberte video, které chcete přenést, a klikněte "Otevřeno".


V důsledku toho se video přenese do iPhone. Všimněte si, že kopírování souboru z GPlayer přímo do "Video" nemožné.

Pojďme si to shrnout. V tomto článku jsme se podívali na několik způsobů, jak přenést video soubor z počítače do iPhone. Mezi nimi byly standardní - pomocí iTunes nebo Wi-Fi a neobvyklější, ale efektivní - iCloud, Dropbox, GPlayer. Všimněte si, že existuje mnoho dalších způsobů: například odeslání videa sobě e-mailem nebo uložení videa na Yandex.Disk nebo službu hostování souborů.

28. dubna 2018 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 21:01
    nejlepší článek! Dlouho jsem hledal, jak stahovat videa! 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 21:11
    díky tomuto článku jsem pochopil, jak stahovat videa do iPhone
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:59
    Kamarád si to stáhl, vše funguje, je spokojený, díky za článek