FreePrograms.me

iPhone 5 a Siri

IPhone 5 и Siri
Navzdory tomu, že je iPhone 5 považován za zastaralý model, stále se těší určité oblibě a v rukou některých uživatelů je vidět poměrně často. V nastavení tohoto zařízení je navíc aktuálně k dispozici nejnovější aktualizace od společnosti Apple. Tentokrát společnost provedla poměrně závažné změny v operačním systému. Někomu se to líbilo, někomu ne. Dle očekávání došlo na Siri k drobným změnám. Jak používat Siri na iPhone 5?

Obecně však vše zůstává jako dříve:
  1. Přejděte do nastavení a klikněte hlavní.
  2. Dále najdeme sloupec Siri, aktivujte funkci a zkontrolujte dostupnost internetu.
  3. Stiskněte a podržte klávesu Домойa váš iPhone 5 je připraven vám naslouchat.

Pomocí Siri můžete najít trasu, nastavit budík, přehrávat hudbu a dokonce i odeslat zprávu. Můžete se dokonce pokusit chatovat se zařízením o abstraktních tématech, protože počet příkazů prakticky není omezen a vypsat je všechny bude přinejmenším obtížné. Někdy může gadget odpovědět na nejsložitější otázku.

Funkce Ahoj Siri

Pokud je váš iPhone 5 připojen ke zdroji napájení, můžete jej používat, aniž byste se ho dotýkali. Stačí to říct zblízka "Ahoj Siri"a na obrazovce se znovu objeví obvyklé: "Jak mohu pomoci?".

IPhone 5 и Siri


Tato funkce je vhodná zejména při řízení auta. Zařízení můžete ovládat, aniž byste byli rušeni řízením. Navíc, jelikož Apple odvedl docela dobrou práci s rozpoznáváním řeči, nemusíte se bát, že místo odeslání zprávy kamarádovi vám zařízení nastaví budík na 5 hodin ráno, tzn. nemusíte být znovu rozptylováni obrazovkou vašeho smartphonu.

Komunikujte se Siri přes sluchátka

Náhlavní souprava EarPods je oblíbená především mezi majiteli iPhonu 5, ale i mezi ostatními uživateli Applu. A není se čemu divit, protože je pohodlný a má velmi dobrý zvuk.



Není žádným tajemstvím, že sluchátka EarPods nám mohou pomoci ovládat naše zařízení. Stačí podržet středové tlačítko na náhlavní soupravě a počkat na zvukový signál – to bude znamení, že Siri je připravena vás poslouchat a provádět vaše příkazy. To může být výhodné zejména pro sportovce. Nebudete muset vytahovat telefon z kapsy, abyste si mohli nastavit připomenutí nebo zavolat kamarádovi.
27. října 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:13
    Nevěděl jsem, že na iPhone 5 můžete vytvořit siri, je to velmi zajímavé