FreePrograms.me

Kontrola pravosti iPhonu 5S

Проверяем iPhone 5S на подлинность

Dnes se podíváme na autentizaci na konkrétním příkladu. Jako příklad si vezmeme smartphone od nejpopulárnější společnosti Apple. Pojďme se bavit o tom, jak zkontrolujte pravost telefonu iPhone 5S. Podobné otázky se velmi často objevují při nákupu telefonů z druhé ruky. Včasné ověření pravosti vašeho zařízení vám pomůže vyhnout se podvodným aktivitám. Nejjednodušší způsob, jak ověřit iPhone 5S, je použít oficiální web výrobce, který si otevřete v prohlížeči lyubom. Na stránce budete požádáni o zadání sériového čísla zařízení a kliknutím na určité tlačítko pro ověření. Odkaz na stránky najdete na konci článku.
Проверяем iPhone 5S на подлинность

Pokud jste si právě zakoupili chytrý telefon v obchodě a je skutečně originální, na stránkách se zobrazí zpráva s řadou vašeho zařízení a žádostí o jeho aktivaci. Sériové číslo telefonu, které zadáte na webu, označuje, že jde o originální telefon. Aktivační zpráva znamená, že telefon ještě nikdo nepoužil.

Pokud jste již telefon používali, pak se to také dozvíte na oficiálních stránkách. Zadává se také sériové číslo zařízení. Pokud vám stránka poskytuje informace o zařízení, pak je originální. Vzhledem k tomu, že byl telefon používán, na rozdíl od první možnosti bude na webu uvedeno: konec záruční doby, zda byl telefon opraven. Ověřit pravost iPhonu 5S je velmi snadné. Stačí následovat odkaz, který najdete za článkem, a postupovat podle pokynů.
11. května 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:01
    Už jsem svůj iPhone zkontroloval, je perfektní a hlavně skutečný.