FreePrograms.me

Jak vyřešit zprávu „Kliknutím pravým tlačítkem spustíte Adobe Flash Player“.

Способы устранения сообщения  «Нажмите правой кнопкой мыши, чтобы запустить Adobe Flash Player»

Se zprávou „Kliknutím pravým tlačítkem spustíte Adobe Flash Player“ se obvykle setkávají uživatelé webového prohlížeče Google Chrome. Dnes se podíváme na nejúčinnější metody, které mohou pomoci tento problém vyřešit.

Pravděpodobně víte, že plugin Adobe Flash Player je již zabudován do prohlížeče Google Chrome. Pokud tedy narazíte na chybu „Kliknutím pravým tlačítkem spustíte Adobe Flash Player“, měli byste mít podezření, že váš internetový prohlížeč nefunguje správně.

Metoda 1: Restartujte Flash Player



Nejprve zkuste Flash Player znovu zapnout a vypnout.

  1. Klikněte na tlačítko nabídky a přejděte do sekce „Nastavení“.

    Способы устранения сообщения  «Нажмите правой кнопкой мыши, чтобы запустить Adobe Flash Player»


  2. Na samém konci stránky klikněte na tlačítko "Další".



  3. V bloku „Konfidensálnost a bezopasnost“ klikněte na tlačítko "Nastavení obsahu".



  4. Otevřít položku "Blikat".



  5. Vypněte Flash Player a poté zavřete prohlížeč. Spusťte Chrome, přejděte do stejné nabídky a znovu zapněte Flash Player.




Metoda 2: Obnovení továrního nastavení



Pokud první metoda nepřináší výsledky, měli byste zkusit resetovat internetový prohlížeč.

  1. Chcete-li to provést, klikněte na tlačítko nabídky internetového prohlížeče v pravém horním rohu a poté přejděte do sekce „Nastavení“.



  2. Přejděte na konec stránky a klikněte na "Další".



  3. Úplně na konci stránky klikněte na holčičku "resetovat".



  4. Potvrďte reset.




V příštím okamžiku se prohlížeč automaticky restartuje. Všechna dříve provedená nastavení budou vymazána, což znamená, že je pravděpodobné, že zásuvný modul Flash Player funguje normálně.

Metoda 3: Přeinstalujte Chrome



Radikálnější, ale často účinnou metodou řešení problému je přeinstalace webového prohlížeče. Zvláštností naší metody reinstalace je, že provedeme komplexní odstranění webového prohlížeče, což výrazně zvýší šance na vyřešení problému.

  1. K dokončení našeho úkolu potřebujeme program Revo Uninstaller. Po instalaci tohoto programu do počítače jej spusťte.

  2. Po spuštění programu se na obrazovce objeví seznam nainstalovaných programů. Najděte v něm svůj internetový prohlížeč, vyberte jej jedním kliknutím a poté klikněte na tlačítko v horní části okna "Vymazat".



  3. Na obrazovce se objeví okno, ve kterém se zobrazí fáze odinstalace prohlížeče. Pro začátek Revo Uninstaller vytvoří bod obnovení, takže pokud smazání prohlížeče způsobí, že váš počítač nebude fungovat správně, můžete se kdykoli vrátit zpět.



  4. Poté program spustí vestavěný odinstalační program Google Chrome. Použijte jej k odebrání prohlížeče.

  5. Po návratu do Revo Uninstaller budete muset vybrat režim skenování. Aby bylo skenování co nejkvalitnější, bude samozřejmě potřeba vybrat položku "Moderní".



  6. Program začne hledat zbývající soubory ve vašem počítači související s Chrome. Po dokončení vyhledávání se na obrazovce zobrazí nalezené klíče v registru. Vezměte prosím na vědomí, že byste měli odstranit pouze ty klíče, které jsou v programu zvýrazněny tučně. Dále přejdete k čištění souborů a složek, ale zde je vše jednoduché - můžete smazat všechna zjištěná data bez výjimky.

  7. Po dokončení odstranění prohlížeče pomocí programu restartujte systém, aby počítač plně akceptoval všechny změny.

  8. Můžete přejít k nové instalaci prohlížeče Google Chrome. Chcete-li to provést, přejděte na odkaz uvedený na konci článku na oficiální web a stáhněte si nejnovější distribuci do svého počítače. Nakonec už jen stačí nainstalovat prohlížeč do počítače.


Metoda 4: Obnovení systému



Pokud se vám dříve nezobrazila chyba „Kliknutím pravým tlačítkem spustíte Adobe Flash Player“, měli byste zkusit své štěstí provedením obnovení systému do bodu, kdy s počítačem včetně Chromu nebyly žádné problémy.

  1. Otevřít "Kontrolní panel" a pokračujte do sekce "Zotavení".



  2. V dalším okně otevřete nabídku "Spuštění obnovení systému".



  3. Dostupné body vrácení se zobrazí na obrazovce. Pokud mezi nimi existuje vhodný, který odpovídá datu, kdy jste neviděli zprávu „Kliknutím pravým tlačítkem spustíte Adobe Flash Player“, vyberte jej a poté spusťte proces obnovy.


Věnujte prosím zvláštní pozornost tomu, že proces obnovy zcela vrátí počítač do bodu, který jste vybrali. Funkce neovlivní pouze uživatelské soubory, tedy videa, hudbu a dokumenty.
Toto jsou hlavní metody, které vám mohou pomoci vyřešit problém se zprávou „Kliknutím pravým tlačítkem spustíte Adobe Flash Player“. Doufáme, že vám tento článek pomohl vrátit váš prohlížeč zpět k normálnímu fungování. Pokud máte vlastní zkušenost s řešením problému, který není popsán v tomto článku, podělte se o něj v komentářích.

Stáhněte si zdarma Google Chrome


Stáhněte si nejnovější verzi programu z oficiálního webu https://www.google.ru/chrome/browser/desktop/index.html
03. srpna 2017 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Resident
    19. listopadu 2023 23:01
    Tento článek mi pomohl okamžitě pochopit Adobe Flash Player.
    Díky autorům a tvůrcům tak užitečné stránky. Dám to do servisu.
  2. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:30
    Bylo snadné tuto zprávu odstranit! díky za jasný článek
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 18:55
    Adobe Flash Player již bohužel nefunguje.