FreePrograms.me

Jak aktualizovat prohlížeč Internet Explorer

Как обновить браузер Internet Explorer

Každý webový prohlížeč, včetně Internet Exploreru, musí být aktualizován. To přinese nejen nové funkce, ale také výrazně zlepší zabezpečení prohlížeče. Tento článek vám řekne, jak lze tento postup provést.

Internet Explorer není nejúspěšnějším prohlížečem implementovaným společností Microsoft, nicméně je stále nejoblíbenější na světě, a to samozřejmě díky tomu, že je standardem pro OS Windows.

Jak aktualizovat Internet Explorer



  1. Chcete-li zahájit instalaci aktualizací pro Internet Explorer, klikněte na odkaz na konci článku na stránku pro stažení Internet Exploreru.

  2. Budete muset vybrat verzi operačního systému používaného ve vašem počítači, poté vás systém vyzve k výběru instalačního programu pro 32bitový OS nebo 64bitový OS.

    Как обновить браузер Internet Explorer


  3. Pokud neznáte bitovou hodnotu operačního systému nainstalovaného v počítači, otevřete okno "Kontrolní panel" a přejděte do sekce "Systém".



  4. V bloku "Typ systému" budete moci vidět bitovost vašeho OS. Právě s touto bitovou hloubkou si budete muset stáhnout distribuční sadu do svého počítače.



  5. Po čekání na dokončení stahování distribuce ji budete muset spustit a nainstalovat program do počítače.
Jakmile je instalace prohlížeče dokončena, stáváte se vlastníkem nejnovější verze Internet Exploreru. Doufáme, že tento krátký článek byl pro vás užitečný.

Stáhněte si Internet Explorer zdarma


Stáhněte si nejnovější verzi programu z oficiálního webu https://support.microsoft.com/ru-ru/help/17621/internet-explorer-downloads
10. července 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:33
    Díky tak přehlednému článku jsem aktualizoval svůj prohlížeč s lehkostí!