FreePrograms.me

SlimBrowser 7.00.139

SlimBrowser 7.00.139

Určitě mnoho uživatelů zná takový prohlížeč jako Internet Explorer. Ne všichni uživatelé jsou s tímto prohlížečem spokojeni. Internet Explorer je standardní prohlížeč pro operační systém Windows. Dnes si ale povíme něco o jiném prohlížeči, a to o webovém prohlížeči SlimBrowser. Internet Explorer byl zmíněn výše z nějakého důvodu. Prohlížeč SlimBrowser, přesněji jeho první verze, byl vytvořen jako doplněk k Internet Exploreru. Okamžitě lze poznamenat, že webový prohlížeč SlimBrowser je zdarma a nyní nefunguje jako něčí doplněk, ale jako plnohodnotný a poměrně kvalitní prohlížeč. Tento prohlížeč funguje na počítačích s nainstalovaným OS Windows.

Co můžete říci o prohlížeči SlimBrowser? V zásadě se jedná o kvalitní, ale prakticky nevýrazný prohlížeč. Má všechny funkce, které jsou k dispozici v jiných podobných webových prohlížečích. Tento prohlížeč má například vestavěný blokovač vyskakovacích oken, „odlehčené“ vyhledávání v oblíbených vyhledávacích službách, funkci automatického vyplňování formulářů, automatické zadávání hesel a přihlašovacích údajů a další. SlimBrowser má také svého vlastního správce stahování.

Pokud chcete, můžete změnit motiv prohlížeče. Chcete-li to provést, můžete jednoduše změnit vzhled. Pokud porovnáte rozhraní prohlížeče s podobnými programy, podobá se (externě) prohlížeči Opera. Na rozdíl od Opery však prohlížeč SlimBrowser zabírá méně místa na pevném disku vašeho počítače.

Kromě toho, co bylo napsáno výše, můžeme vyzdvihnout některé další funkce prohlížeče SlimBrowser. Pomocí tohoto prohlížeče si tedy můžete jednoduše stahovat videa ze služby YouTube, překládat webové stránky do požadovaného jazyka a také je možné prohlížeč integrovat s oblíbenými webovými službami a sociální sítí Facebook. Pokud vás váš starý prohlížeč nudí a chcete zkusit něco nového, stáhněte si a používejte prohlížeč SlimBrowser. Možná se vám bude líbit.

Stáhněte si SlimBrowser zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.slimbrowser.net/ru/dlpage.php?location=bottom
22. února 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 11:00
    SlimBrowser je nejlepší prohlížeč, který znám! Moc se mi líbil design a kvalita
  2. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 04:26
    Děkujeme za poskytnutí SlimBrowser. Umožněte uživatelům rychle a pohodlně procházet webové stránky.