FreePrograms.me

Jak blokovat reklamy v OS Android


Dnes lze reklamu úspěšně odstranit jak na počítačích, tak na zařízeních Android. Chcete-li to provést, stačí nainstalovat speciální nástroj.

Při prohlížení webových stránek v prohlížeči jsou uživatelé nuceni prohlížet hory neinformativní reklamy, která je někdy až příliš rušivá. Existuje však cesta ven - pomocí speciálních blokátorů reklam.

Možnost 1: Blokujte reklamy pomocí prohlížeče Adblock



Vývojáři oblíbeného rozšíření prohlížeče Adblock Plus, speciálního pro OS Android, implementovali vlastní prohlížeč, který ve výchozím nastavení blokuje všechny typy reklam.

  1. Přejděte na níže uvedený odkaz na webovou stránku vývojáře doplňku Adblock Browser a klikněte na tlačítko "Instalovat pro Android".

    Stáhněte si aplikaci Adblock Browser https://adblockplus.org/

    Как заблокировать рекламу на ОС Android


  2. V dalším okně klikněte na tlačítko "Získat prohlížeč Adblock".



  3. Budete automaticky přesměrováni na stránku obchodu Google Player, kde budete muset kliknout na tlačítko "Nainstalujte".



  4. Po dokončení instalace prohlížeče jej spusťte. Rozhraní prohlížeče je velmi příjemné, rychlost na úrovni. A samozřejmě nyní máte hlavní výhodu v blokování reklam na všech stránkách bez výjimky.




Možnost 2: blokování reklam v prohlížečích Yandex a Samsung pomocí Adguard



Adguard je poměrně populární software zaměřený na komplexní blokování reklam, který má také verzi pro Android, která umožňuje blokovat reklamy v prohlížeči nainstalovaném na smartphonech Samsung nebo v prohlížeči Yandex. Pokud na svém zařízení používáte některý z těchto prohlížečů, pak se vám toto řešení jistě bude líbit.

  1. Postupujte podle níže uvedeného odkazu na stránku stažení Adguard Content Blocker a klikněte na tlačítko "Nainstalujte".

    Stáhněte si aplikaci Adguard Content Blocker 

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adguard.android.contentblocker




  2. Po dokončení instalace aplikace ji spusťte. Klepněte na tlačítko "Povolit Adguard".



  3. Yandex.Browser nebo prohlížeč od Sansung se automaticky spustí na obrazovce, kde budete muset přesunout přepínač poblíž položky "Adguard Content Blocker" do aktivní polohy.




Poté se vraťte k používání prohlížeče (v našem případě je to Yandex.Browser). Nyní bude veškerá reklama úspěšně zablokována. Pokud znáte alternativní způsoby blokování reklam na zařízeních Android, určitě se o ně podělte v komentářích.
04. listopadu 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:32
    Vynikající aplikace adblock rychle skryje reklamy a nevyžaduje mnoho paměti
  2. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:53
    Již dlouhou dobu existuje mnoho programů na odstranění těchto reklam, stáhněte si