FreePrograms.me

Jak přenést kontakty z iPhone do smartphonu Samsung

Как перенести контакты с iPhone на смартфон Samsung

Mnoho uživatelů, kteří se nedrží jasného operačního systému, raději používají jak zařízení Apple, tak miniaplikace od svého hlavního konkurenta Android. Pokud se rozhodnete přejít z iPhone na Samsung nebo jakékoli jiné zařízení Android, hlavní věcí je zajistit snadný přechod z jednoho operačního systému na druhý, zejména přenos kontaktů.

Hlavní funkcí smartphonu je stále možnost telefonovat, takže telefonní seznam je většinou nejdůležitější uživatelský nástroj. Nemusíte znovu vytvářet všechny své kontakty, když je potřebujete přenést.

Jak přenést kontakty z iPhone do Samsung



Výrobci těchto zařízení poskytují několik způsobů, jak snadno a pohodlně přenášet kontakty z jednoho zařízení do druhého. Stačí si jen vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Metoda 1: Použití Google Mail



Pokud máte zaregistrovaný účet Google (což je vysoce pravděpodobné, protože bez něj nemůžete používat Android), můžete jej použít k přenosu kontaktů z jednoho zařízení do druhého.
  1. Nejprve budete muset synchronizovat kontakty iPhone se službou Google Mail. Chcete-li to provést, otevřete nastavení na svém zařízení a přejděte do sekce "Kontakty".

    Как перенести контакты с iPhone на смартфон Samsung


  2. Vyberte sekci "Účty".



  3. vybrat "Přidat účet".



  4. Přejít k bodu "Google".



  5. Na obrazovce se objeví autorizační okno, ve kterém se budete muset přihlásit do Google zadáním e-mailové adresy a hesla.



  6. Dále si budete muset poznamenat, co přesně potřebujete synchronizovat. V tomto případě potřebujeme kontakty, proto je třeba tuto položku aktivovat a poté kliknout na tlačítko "Uložit".




Od této chvíle stačí synchronizovat zařízení Android s účtem Google, poté se všechny kontakty úspěšně přenesou.

Metoda 2: Použití iCloud



K přenosu kontaktů můžete využít i speciální webovou verzi služby iCloud, ve které můžete spravovat své Apple ID, konkrétně kontakty.
  1. Přejděte na tento odkaz https://www.icloud.com/# na stránku služby iCloud a přihlaste se pomocí podrobností svého Apple ID.



  2. Na stránce správy účtu vyberte sekci "Kontakty".



  3. Vyvolejte další nabídku kliknutím na ikonu ozubeného kola v levém dolním rohu a poté vyberte "Exportovat vCard".



  4. Do vašeho zařízení bude stažen soubor s kontakty. Musíte jej přidat do zařízení Android. Dále by měl být soubor přenesen do vašeho smartphonu prostřednictvím počítače nebo umístěn do cloudového úložiště a poté prostřednictvím nastavení v sekci kontaktů vyberte položku "Importovat kontakty", určující položku pro dříve přenesený soubor. Je těžké říci přesněji, protože různé smartphony mají různé nabídky nastavení.
Ale to nejsou všechny způsoby přenosu kontaktů, článek uvádí pouze ty nejpohodlnější. Pokud máte na mysli alternativní a mnohem pohodlnější metody, podělte se o ně v komentářích.
16. května 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:33
    Můj přítel přenesl všechny své kontakty přes Google a podařilo se mu to během několika sekund.