FreePrograms.me

Přeneste kontakty z telefonu Nokia do iPhone

Переносим контакты с телефона Nokia на iPhone

Jak mohu přenést kontakty? Existuje několik způsobů, jak to udělat. Každý kontakt můžete ručně přepsat, ale není to nejrychlejší. A pokud máte navíc hodně kontaktů, pak strávíte spoustu času kopírováním kontaktů z jednoho telefonu do druhého. Dnes vám řekneme, jak přenést kontakty z telefonu Nokia do iPhone. Nejprve je třeba do počítače nainstalovat speciální program pro váš telefon Nokia. Tento program se nazývá Nokia Pcsuite. Pokud ji nemáte, jednoduše si tuto aplikaci stáhněte z odkazu, který najdete na konci tohoto článku.

Nejprve je tedy potřeba zkopírovat kontakty z telefonu Nokia do počítače. A s tím nám pomůže program Nokia Pcsuite. Nejprve připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB. V této fázi vyberte v telefonu režim připojení PC Suite a stiskněte tlačítko "OK"na telefonu.
Переносим контакты с телефона Nokia на iPhone


Dále otevřete program PC Suite. V něm vyberte položku "Zálohování". Ve skutečnosti je tento postup docela jednoduchý. Jediná věc v tomto procesu bude nezapomenout zaškrtnout políčko "KontaktyTaké budete muset vybrat umístění složky kontaktů v počítači.


Vytvořili jsme záložní kopii kontaktů z vašeho telefonu Nokia. Nyní přejdeme k dalším krokům. Znovu otevřete program PC Suite. V tomto případě musí být váš telefon opět připojen k počítači ve stejném režimu. Vyberte sekci "Synchronizace". Poté klikněte na položku "NastaveníOtevře se okno, ve kterém budete muset zaškrtnout všechna políčka.

Ve stejném okně přejděte na "kartu"Outlook Express"a vyberte položku"Synchronizovat výchozí adresář systému Windows". Jasněji je to zobrazeno na snímku obrazovky níže.


Naše akce potvrdíme kliknutím na příslušné tlačítko a spustíme proces synchronizace. Chcete-li to provést, klikněte na položku "Synchronizovat nyní". Pak musíte otevřít Outlook Express a tam uvidíte své kontakty.

Záležitost zůstává malá. Nyní musíte přenést kontakty do iPhone. K tomu potřebujeme iTunes a samozřejmě kontakty přenesené do Outlook Express. V tuto chvíli byste měli mít do iPhonu vloženou funkční SIM kartu. Váš iPhone musí být také aktivován prostřednictvím iTunes. Musíte mít účet v samotném programu.

Připojte iPhone k počítači pomocí USB kabelu a spusťte iTunes. Dále přejděte na "kartu"Recenze"a klikněte na sekci"Zařízení". Zde vyberte svůj iPhone. Všechno to vypadá takto.


Dále jdeme do zdiva"informace". Zde zaškrtneme políčko"Synchronizujte kontakty s adresářem Windows". A zde vybíráme"Všechny kontaktySnímek obrazovky to ukazuje podrobněji.


Dále klikněte na tlačítko „Použít“ a poté na tlačítko „Synchronizovat“. Proces synchronizace byl zahájen a stačí počkat na dokončení. Kontakty můžete přenést z telefonu Nokia do iPhone. Je to snadné, ale tento proces vám může zabrat hodně času.

Stáhněte si Nokia Pcsuite zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://nokia-pc-suite.ru/download/
22. května 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:48
    Děkuji, přenesl jsem staré kontakty velmi dávných přátel z Nokie do svého iPhone