FreePrograms.me

Jak změnit pozadí v prohlížeči Yandex

Как поменять фон в Яндекс.Браузере

Yandex Browser je populární prohlížeč vytvořený na základě prohlížeče Google Chrome, který se vyznačuje vylepšeným systémem zabezpečení, podporou služeb Yandex, vynikající funkčností a flexibilním nastavením rozhraní. Zejména vzhled prohlížeče si můžete upravit podle svého vkusu pomocí funkce změny pozadí.

Pozadí – obal prohlížeče, tedy libovolný obrázek nastavený podle vašeho vkusu. Jednou z příjemných funkcí prohlížeče Yandex, která jej odlišuje od ostatních webových prohlížečů, je funkce nastavení obrázku na pozadí.

Změna pozadí v prohlížeči Yandex



  1. Otevřete vizuální záložky v prohlížeči. Můžete to udělat jednoduše vytvořením nové karty (klávesová zkratka Ctrl + T). Klepněte na tlačítko "Přizpůsobit obrazovku".

    Как поменять фон в Яндекс.Браузере


  2. Ve spodní části prohlížeče se zobrazí obrázky na pozadí již zabudované v prohlížeči. Příjemné je, že jsou všechny animované. Pokud chcete použít standardní obrázek, stačí kliknout na ten, který se vám líbí, a změny se okamžitě projeví.



  3. Pokud chcete jako pozadí nastavit svůj vlastní obrázek, budete k tomu muset kliknout na ikonu znaménka plus, která se nachází napravo od dostupných obrázků.



  4. Na obrazovce se okamžitě otevře Průzkumník Windows, ve kterém budete muset vybrat obrázek, který se stane obrázkem na pozadí.



Tímto způsobem můžete každý den měnit obrázky na pozadí a pak se s Yandex.Browser nikdy nebudete nudit.
15. dubna 2017 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:54
    Změna pozadí byla snadná! Článek se mi líbí 
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 15:29
    Používám to už tolik let, ale nevěděl jsem, že tam můžete změnit pozadí.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:43
    Nevěděl jsem, že můžete změnit pozadí v prohlížeči Yandex, vždy jsem měl své nativní