FreePrograms.me

Jak udělat z Yandexu úvodní stránku v prohlížeči Google Chrome?

Как в браузере Google Chrome сделать Яндекс стартовой страницей?

Jaké prohlížeče jsou nejoblíbenější? Samozřejmě je jich mnoho. Ale jako příklad můžeme uvést Prohlížeč Google Chrome. Tento prohlížeč dnes používá obrovské množství uživatelů. Ve výchozím nastavení tento prohlížeč používá jako úvodní stránku stránku služby Google. Co byste měli udělat, pokud chcete v tomto prohlížeči vidět kvalitu? Domovská stránka služby Yandex? Podívejme se na tento problém. Udělat Yandex úvodní stránku v prohlížeči Google Chrome není příliš obtížné. Stačí udělat pár jednoduchých kroků. První věc, kterou musíte udělat, je přejít do nastavení prohlížeče Google Chrome. Ikona nastavení je v pravém horním rohu.
Как в браузере Google Chrome сделать Яндекс стартовой страницей?


Pak musíte najít položku "Внешний вид" a v něm klikněte na zaškrtávací políčko vedle podpoložky Zobrazit tlačítko "Hlavní stránka".


Po dokončení těchto kroků musíte kliknout na položku "Změna". V okně, které se zobrazí, vyberte řádek "Další stránka“ a zadejte adresu Yandex, konkrétně http://www.yandex.ru. Dokončete své akce stisknutím tlačítka "OK".


Po těchto krocích se Yandex stane úvodní stránkou vašeho prohlížeče. Chcete-li však přejít na tuto stránku, budete muset pokaždé kliknout na ikonu domovské stránky (vypadá jako dům a nachází se v levém horním rohu prohlížeče). Pokud potřebujete, aby se stránka Yandex automaticky otevřela při každém spuštění prohlížeče, musíte provést několik různých kroků.

Chcete-li začít, znovu přejděte do nabídky nastavení prohlížeče Google Chrome. Hledej pole"Počáteční skupina"a v něm vyberte položku"Další stránky". Zde klikněte na tlačítko "přidat". Otevře se okno, ve kterém budete muset zadat adresu Yandex, jmenovitě www.yandex.ru. I v prohlížeči Google Chrome můžete nastavit Yandex jako úvodní a hlavní stránku. A je to velmi snadné.
14. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:12
    Oh, dobře, nacpali tento knoflík, nenajdete křen, upřímně.