FreePrograms.me

Hackování Wi-Fi pomocí CommView a Aircrack-ng

Взлом Wi-Fi с помощью CommView и Aircrack-ng
Hackování bezdrátových sítí je v dnešní době poměrně běžná věc. Jak často se lidé snaží obejít hesla k internetovým přístupovým bodům na základě různých přesvědčení, a což je docela spravedlivé, tato přesvědčení nejsou vždy ze své podstaty špatná. Předpokládejme, že jste vy nebo váš přítel zapomněli heslo k vašemu domácímu Wi-Fi připojení a nemáte stejný kus papíru s heslem zapsaným. V tomto případě nezbývá, než buď kontaktovat svého poskytovatele internetu, nebo jít tam, kde internet je a hledat odpovědi tam.

Dnes budeme hovořit o jednom užitečném programu s názvem CommView a zjistíme, jak jej můžete použít k hacknutí hesla k Wi-Fi. Krok za krokem akce

Stáhněte a nainstalujte dva programy: CommView http://www.softportal.com/getsoft-2186-commview-2.html a Aircrack-ng https://aircrack-ng.ru.uptodown.com/windo​​​ws.

Spusťte CommView. Při prvním spuštění program nabídne aktualizaci potřebných ovladačů pro aktuální provoz. Souhlaste s tím a počkejte na dokončení procesu aktualizace. Poté restartujte počítač.

Počítač se tedy restartoval. Vraťte se do CommView a vyberte kartu Pravidla, ve kterém zaškrtněte políčka vedle Zachyťte, Datum balíčků. Zde není třeba se ničeho dalšího dotýkat.

Přejděte do sekce Hlavní v nastavení programu a označte vše, jak je znázorněno na snímku obrazovky.

Взлом Wi-Fi с помощью CommView и Aircrack-ng


Otevřete sekci využití paměti a na polích Maximální počet paketů ve vyrovnávací paměti и Max. počet řádků v aktuálních IP připojeních nastavte následující hodnoty:



Nyní přejděte na Soubory protokolu.Zaškrtněte vedle Automatické ukládání Nastavit parametry sledování:
  • Maximální velikost adresáře – 200
  • Průměrná velikost souboru protokolu – 5

Klikněte na tlačítko Zachyťte v hlavním okně CommView. Během skenování uvidíte na pravé straně okna aplikace přidané čáry – jedná se o aktuálně dostupné nejbližší přístupové body Wi-Fi. Počkejte, až program dokončí proces.

Poté podržte stisknutou kombinaci kláves na klávesnici Ctrl + L a uložit výsledné soubory protokolu do přípony .víčko. Toto rozšíření budete potřebovat pro práci s jinou aplikací Aircrack, kterou jste nainstalovali.



Otevřete Aircrack a v nastavení programu nastavte cestu k souborům s balíčky (převedené soubory protokolu), velikost klíče a metodu šifrování - WEP, poté klikněte na zahájit.



Pokud je nalezen správný klíč, zobrazí se okno, kde bude stejný klíč uveden v kódování ASCII.



Vraťte se do programu CommView, kde v nastavení zadejte přijatý kód ve tvaru 16.

Pokud je vše provedeno správně, budete mít přístup ke správnému heslu pro požadovanou Wi-Fi síť https://aircrack-ng.ru.uptodown.com/windows
05. února 2017 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Maxima
    Maxima
    25 Leden 2018 21: 59
    Promiňte, jaké kroky mám podniknout, pokud program neposkytuje přístup k souborům protokolu exportu? Můžete pouze importovat a je to
  2. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 21:33
    Můžete hacknout Wi-Fi! Děkuju! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:52
    Nemohl jsem hacknout wi-fi aplikace nefunguje