FreePrograms.me

Nokia PC Suite: funkce aplikace

Nokia PC Suite: особенности приложения
Nokia PC Suite je oblíbená a úžasná aplikace, která nevyžaduje absolutně žádné finanční investice. Tento program mohou využívat pouze mobilní telefony Nokia. Aplikace je určena k zobrazení, změně, synchronizaci s osobním počítačem téměř všech osobních informací umístěných v mobilním telefonu. Popis programu

Pomocí aplikace PC Suite má každý možnost upravovat kontakty v telefonním seznamu, stahovat obrázky, hudební skladby, videosoubory, hry a různé aplikace do svého mobilního zařízení.

Navíc je možné se připojit k internetu pomocí mobilního telefonu. Ukázalo se, že telefon používá uživatel jako jednoduchý modem. Tuto možnost ale musí podporovat samotné zařízení. Chcete-li tento okruh uspořádat, musíte použít kabel USB nebo předem vyrobený a připojení Bluetooth. Také pro majitele starších zařízení je úžasná možnost využít funkce aplikace při připojení přes infraport na mobilním telefonu.

Nokia PC Suite: особенности приложения


Kromě výše uvedeného je zde vynikající příležitost otevřít a znovu přečíst všechny multimediální zprávy, vyhledat nejnovější a nové aktualizace pro vaše mobilní zařízení nebo stáhnout a nahrát hudební soubory do zařízení z populární a široce známé OVI portál mezi uživateli Nokie.



Za zmínku stojí také důležitá funkce, která vám umožní vytvořit záložní kopii všech dat z vašeho mobilního zařízení s následným odesláním do osobního počítače nebo notebooku. Výslednou záložní kopii lze odeslat nejen na váš vlastní telefon, ale také na zcela jiné kompatibilní zařízení.



Vizuální skořápka aplikace je přehledná a jednoduchá i pro nového uživatele. Program je považován za snadno ovladatelný, protože všechny stávající funkce aplikace jsou umístěny v hlavním okně ve formě obdélníků. Dalším učebním bodem pro nové uživatele je textový asistent, který umožňuje najetím myši na funkční tlačítko a zobrazení informací, které zahrnují popis funkce, její účel a způsob použití. Kde si mohu stáhnout Nokia PC Suite?

Zcela zdarma v ruštině si můžete do telefonu stáhnout program Nokia PC Suite na adrese oficiální stránky vývojáři aplikací.
09. listopadu 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:09
    Pro ty co mají starou Nokii nebo něco podobného je to výborná aplikace