FreePrograms.me

Jak nastavit vyzváněcí tón na telefonu Nokia Lumia?

Как установить мелодию на звонок в телефоне Nokia Lumia?

Dnes jsou samozřejmě preferovány smartphony. Smartphone je prakticky minipočítač. A právě smartphony mají sadu funkcí a schopností, které moderní uživatelé potřebují. Dnes budeme hovořit o problému, se kterým se může setkat každý uživatel. Na našem webu jsme o tomto problému již několikrát mluvili a otázka zní: jak nastavit požadovaný vyzváněcí tón pro váš telefon. Dnes tento problém prozkoumáme na příkladu smartphonu Nokia Lumia.

Okamžitě lze poznamenat, že tento problém trápí mnoho uživatelů, kteří si zakoupili smartphony založené na Windows Phone. Pokud otevřete nastavení ve smartphonu Nokia Lumia a pokusíte se nastavit vyzvánění, uvidíte, že k tomu můžete použít pouze standardní vyzváněcí tóny.

Ve skutečnosti je nastavení vyzvánění na telefonu Nokia Lumia velmi podobné s nastavením vyzváněcího tónu na iPhone. Existuje také několik pravidel, která musí vyzváněcí tón splňovat.

Za prvé, rozlišení melodie musí být ve formátu MP3 nebo WMA. Za druhé, vyzváněcí tón musí mít nainstalovanou ochranu DRM. Za třetí, délka skladby by neměla přesáhnout 40 sekund. A za čtvrté, velikost melodie by neměla být větší než 1 megabajt.

Takovou melodii můžete vytvořit ve speciálním programu nebo na specializovaných online službách, které mohou fungovat v prohlížeči lyubom. První i druhý najdete na našem webu. Po vytvoření vyzváněcího tónu jej budete muset nahrát do telefonu. To se provádí synchronizací počítače a telefonu.

K synchronizaci můžete použít program Zune. Spusťte tento program v počítači a připojte telefon pomocí kabelu USB k počítači. Melodii, kterou jste pro hovor vytvořili, je třeba přetáhnout do programu Zune. Objeví se tam a bude podepsán jako vyzváněcí tón. Mohlo by to vypadat takto.
Как установить мелодию на звонок в телефоне Nokia Lumia?


Dále stačí kliknout pravým tlačítkem na ikonu vyzvánění a vybrat „Změnit“. V okně, které se otevře, můžete přidat údaje o melodii, ale v "Styl"Musíš napsat slovo vyzvánění. Poté musíte stisknout tlačítko "vstoupit"nebo tlačítko"OK".


Nyní musíte synchronizovat vyzváněcí tón s telefonem. Znovu klikněte pravým tlačítkem myši na melodii a vyberte „Synchronizovat s" a zde je třeba vybrat model telefonu. Poté se melodie objeví v seznamu vyzváněcích tónů, které lze nastavit na vyzváněcí tóny ve vašem telefonu Nokia Lumia. Na první pohled se tento pokyn zdá velký a obtížný, ale ve skutečnosti je Nastavit vyzváněcí tón na vyzvánění ve smartphonu Nokia Lumia je velmi jednoduché.
20. listopadu 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 09:50
    Nainstaloval jsem skvělý zvon! cool a jasný článek! 
  2. NIKITA2613
    NIKITA2613
    5. prosince 2023 13:18
    Děkuji, naučil jsem se nastavit melodii na Nokia Lumia, vše klaplo