FreePrograms.me

Synchronizace telefonů Huawei s počítačem pomocí Huawei HiSuite

Синхронизируем телефоны Huawei с компьютером при помощи Huawei HiSuite

Pokud připojíte svůj смартфон Jednoduše pomocí USB kabelu budete moci přenášet data z počítače do telefonu a podle toho i naopak. Ale všichni si pamatujeme na takový proces, jako je synchronizace. Chcete-li synchronizovat telefon s počítačem, musíte také použít speciální program. Například pro telefony Huawei je takovým programem Huawei HiSuite. Huawei HiSuite je oficiální program pro synchronizaci mobilních telefonů Huawei s vaším počítačem. Samotný program má samozřejmě mnoho dalších funkcí a nyní se na ně podíváme.

Za prvé, pomocí tohoto programu můžete vytvářet záložní kopie dat a souborů, zejména můžete vytvářet záloha kontakty, hudbu, videa a dokonce i protokoly hovorů. Okamžitě stojí za zmínku, že program Huawei HiSuite je ideální pro správu kontaktů. Pomocí něj můžete upravovat, vytvářet a mazat kontakty.

Správa obrázků, videí, zpráv, aplikací – to vše lze provádět také pomocí programu Huawei HiSuite. Ve všech těchto případech můžete importovat a exportovat soubory. Je velmi pohodlné pracovat se snímky obrazovky. Obrázky , vytvořené v telefonu, lze uložit do počítače prostřednictvím programu. Pokud chcete, můžete také aktualizovat software telefonu pomocí počítače a programu Huawei HiSuite. Huawei HiSuite je vynikající program pro synchronizaci telefonů Huawei s počítačem.

Stáhněte si Huawei HiSuite zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://hisuite.ru
10. února 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 14:27
    Jaké mám štěstí, že jsem našel tento chytrý program pro Huawei! Synchronizace telefonu s počítačem pro mě byla jen dvě kliknutí.