FreePrograms.me

Kdo se líbí vašemu příteli na sociální síti VKontakte?

Кому ставит лайки ваш друг в социальной сети Вконтакте?

VKontakte je nejpopulárnější sociální síť v Rusku a zemích SNS. Kromě komunikace má tato sociální síť i další dobré funkce. Pokud milujete hudbu, pak je tu pro vás sekce audio a pokud chcete hrát hry, pak přejděte do sekce aplikací. Dnes si ale povíme trochu o něčem jiném. Pokusíme se odpovědět na následující otázku: jak zjistit, kdo má rád určitý uživatel VKontakte. Ve skutečnosti existuje mnoho různých možností, jak na tuto otázku odpovědět. My se ale zaměříme pouze na jednu, a to aplikaci s názvem „Koho má můj přítel rád“. Tuto aplikaci lze jednoduše najít a spustit v požadované části sociální sítě VKontakte. Můžete také jednoduše následovat odkaz, který najdete na konci článku.

Nejprve tedy spustíme samotnou aplikaci. Počkáme pár sekund a můžete začít. Otevře se okno aplikace, jako na obrázku níže.


V levé části okna můžete zadat jméno a příjmení svého přítele (nebo jeho ID stránky). Poté se objeví jeho fotografie a bude na ní oranžové tlačítko s nápisem „Začněme“. Musíte na něj kliknout.


Analýza stránky bude nějakou dobu trvat, poté uvidíte lidi, které má váš přítel rád. Všechny informace budou seřazeny (na prvním místě ve vyhledávání bude osoba, které váš přítel dá nejvíce lajků). Svou stránku můžete prozkoumat podobným způsobem. Chcete vědět, kdo a v jakém množství mají vaši přátelé rádi? Poté spusťte aplikaci popsanou v tomto článku.

Kdo se líbí mému příteli?


Spusťte aplikaci https://vk.com/app3938387?_smt=apps%3A2
21. května 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ksenia_otvaga
    19. listopadu 2023 13:53
    Jsem moc vděčná, že tady taková aplikace je, mohla jsem si ji stáhnout a podívat se, kdo se líbí mému příteli, už spolu nechodíme... 
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 17:45
    Takže - dobře, vydržte, lidé, kteří chodí s "detektivy")))
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:49
    Nevím, vždycky mi na takové aplikace nezáleželo, je to jeho věc, proč se tím zabývat?