FreePrograms.me

Aplikace ZenMate pro Android

Приложение ZenMate  для Android

Mezi zvláště oblíbené programy na ochranu provozu patří například oblíbené řešení ZenMate. Tento program je k dispozici také jako rozšíření pro prohlížeče. Popsali jsme jak program, tak rozšíření, ale to byly všechny počítačové verze. Dnes vám povíme o ZenMate pro telefony Android. Připomeňme si, proč jsou programy a rozšíření tohoto druhu potřeba. Za prvé, můžete je používat skrýt svou IP adresu. A to zase umožňuje přístup například na stránky, které jsou v zemi nebo vaším poskytovatelem zakázány.

ZenMate si získal obrovskou popularitu díky svému jednoduchému a intuitivnímu uživatelskému rozhraní. Chcete-li skrýt svou IP adresu, stačí vybrat server země (dostupný v aplikaci) a veškerý síťový provoz bude procházet přes vámi vybraný server.

V aplikaci není mnoho serverů pro jednotlivé země, ale stojí za zmínku, že všechny fungují perfektně. Na rozdíl od mnoha podobných aplikací používání serverů ZenMate nesnižuje rychlost vašeho procházení Internetu.

Jak tedy tuto aplikaci používat? Chcete-li začít, stačí jej nainstalovat do telefonu. Odkaz ke stažení najdete na konci článku. Poté jej spustíte, vyberete svou zemi a připojíte se k internetu prostřednictvím vámi zvoleného serveru. Vývojáři ZenMate vylepšují jeho funkčnost. A dnes je tato aplikace již dostupná pro smartphony Android.

Stáhněte si ZenMate zdarma


Stáhněte si program z oficiálního webu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zenmate.android#
01. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:40
    Aplikace ZenMate se stáhla velmi rychle! žádné problémy! funguje skvěle! 
  2. Jíly
    6. prosince 2023 14:22
    Zenmate je dobrý program pro ochranu provozu, můžete skrýt svou IP adresu a navštívit blokované stránky v Rusku.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:50
    Vynikající VPN služba zenmate ji používá velmi dlouho, pomáhá s přihlášením do her, jako je clash of clans