FreePrograms.me

Kontrolujeme pravost smartphonů Xiaomi

Проверяем смартфоны Xiaomi на подлинность

Uživatelé mají velmi často zcela logickou otázku: jak zkontrolovat, co si právě zakoupili? telefon pro originalitu? Souhlaste, že je to zcela rozumná a logická otázka, protože málokdo chce přeplatit a obecně používat neoriginální telefon. Dnes si povíme něco o chytrých telefonech od čínské společnosti Xiaomi, konkrétně jak zkontrolovat jejich originalitu. Existuje mnoho způsobů, jak ověřit pravost telefonu. U smartphonů Xiaomi se podíváme na 2 metody, které vám pomohou nejpřesněji určit pravost zařízení.

Nejpohodlnější a nejpřesnější způsob kontroly telefonu je kontrola pomocí oficiální aplikace Xiaomi. Aplikace se jmenuje Anti Fake. Stáhněte a spusťte aplikaci. Poté musíte vybrat "Výrobní"Režim napájení. Chcete-li to provést, klikněte na položku"Nainstalujte ručně"a poté vyberte"Výrobní".

Poté musíte kliknout na tlačítko "Spusťte ověřování". Poté musíte přejít na webovou stránku prostřednictvím prohlížeče v počítači https://jd.mi.com a naskenujte na něm QR kód prostřednictvím aplikace. Dále začne kontrola a po několika sekundách se na displeji vašeho zařízení objeví výsledek originality. Zelená barva odpovídá původnímu telefonu a červená barva znamená, že váš smartphone není originál.

Při nákupu telefonu je na krabici speciální kód. Nachází se pod ochrannou vrstvou, kterou musíte vymazat a zadat tento kód na webu http://www.mi.com/verify. Tento kód se skládá z 20 znaků, které musíte zadat na výše uvedené stránce tím, že na ni přejdete v prohlížeči lyubom. Pokud se po zadání kódu objeví zaškrtnutí v zeleném kruhu, můžete si být jisti, že je váš telefon Xiaomi originální. Tento článek pojednával o 2 způsobech, jak zkontrolovat originalitu telefonu Xiaomi. Tyto metody jsou nejpřesnější.

Stáhněte si Anti Fake zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://miui.su/antifake
07. února 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Anatoly
    9. dubna 2017 13:09
    Dobré odpoledne Řekněte mi prosím, co znamená tento nápis: „502 Bad Gateway Server proxy obdržel neplatnou odpověď z upstream serveru“ (je mi jasný jeho doslovný překlad), který se zobrazuje na displeji monitoru mého počítače při opakovaných pokusech o kontrolu. pravost pomocí QR kódu „Xiaomi“ „Mi In-Ear Headphones“, který dorazil včera? Provedl jsem ověřovací operaci několikrát, ale výše uvedená zpráva se stále zobrazuje? Znamená to, že jsem za své vlastní peníze koupil na Ali Express velmi, velmi hrubý padělek, jehož QR kód není ani čitelný?
  2. Kait.15
    10. dubna 2017 18:43
    Anatoly, tato chyba vám říká, že taková adresa neexistuje nebo server neodpovídá. Bohužel v tomto případě ano, máte vysokou pravděpodobnost, že budete mít neoriginální sluchátka. Zkuste ke čtení QR kódů použít jinou aplikaci, ale je nepravděpodobné, že to přinese pozitivní výsledky.
  3. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 23:00
    Nikdy by mě nenapadlo, že Xiaomi může být také padělané