FreePrograms.me

Nastavení pošty Yandex v aplikaci Microsoft Outlook

Настройка почты Яндекс в программе Microsoft Outlook

Pokud máte poštu z jiných poštovních služeb, můžete se ujistit, že dopisy z těchto služeb budou synchronizovány Pošta Microsoft Outlook. Například pokud máte pošta Yandex, pak můžete přijímat poštu pomocí aplikace Microsoft Outlook. Předtím je ale potřeba provést určitá nastavení. Vše, co musíte udělat, je nastavit e-mail Microsoft Outlook pomocí protokolu IMAP. Chcete-li začít, spusťte Microsoft Outlook a klikněte na "Další". Otevře se okno nastavení účtu. V něm zaškrtněte políčko "Ano"a také klikněte na tlačítko"Další".

Zobrazí se následující okno, ve kterém budete muset vybrat "Ručně nakonfigurujte nastavení serveru nebo další typy serverů"Vypadá to takhle."
Настройка почты Яндекс в программе Microsoft Outlook


V dalším okně výběru služby zaškrtněte "Internetový e-mail"a také klikněte na tlačítko"Další". V novém okně musíte zadat určité parametry. Jedná se o jméno, e-mailovou adresu, typ účtu, server příchozí pošty, server odchozí pošty, uživatele, heslo.

Protože se konfiguruje pošta Yandex, zapisujeme z ní všechna data. Příklad plnění je zobrazen na snímku obrazovky níže. Jakmile vyplníte všechny výše uvedené parametry, musíte kliknout na "Další nastavení".


V tomto okně přejděte na "kartu"Server odchozí pošty". Zaškrtněte políčko "Server SMTP vyžaduje ověření". A hned níže vyberte položku "Podobné jako server pro příchozí poštu".


Nyní přejděte na "kartu"Dále". Musíte vybrat v "Použijte následující typ šifrovaného připojení" Hodnota SSL pro server IMAP a SMTP / Nastavte také následující parametry: Server IMAP - 993 a server SMTP - 465. Všechny kroky musíte dokončit kliknutím na tlačítko "OK".

Záležitost zůstává malá. V okně „Přidat účet“ klikněte na „Další". Nakonec budete muset kliknout na tlačítko "Dokončit„Nastavení pošty Yandex v e-mailovém klientovi Microsoft Outlook nějakou dobu trvá, ale po správném dokončení všech kroků ji můžete používat v práci.
30. dubna 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:13
    Je super, že umí synchronizovat poštu s outlook microsoft