FreePrograms.me

Outlook Web App – Přihlaste se do pošty

Outlook Web App - вход в почту

Existují však také speciální e-mailové programy, které jsou určeny pro zasílání zpráv a spolupráci. Takové e-mailové programy lze snadno nazvat firemní. Dnes budeme hovořit o softwarovém produktu Outlook Web App. Podívejme se na následující otázku: "Přihlášení k aplikaci Outlook Web App." Než se podíváme na tento problém, nejprve stručně popišme možnosti aplikace Outlook Web App. Okamžitě můžeme říci, že Outlook Web App je prohlížečová verze pošty Outlook. Tento softwarový produkt lze použít k přihlášení k e-mailu, práci s kalendářem a kontakty. Outlook Web App lze používat s e-mailovými službami společnosti Microsoft, které běží na Exchange prostřednictvím libovolného moderní prohlížeč.

Abyste se mohli přihlásit ke své poště, musíte znát typ svého účtu. Pokud používáte typ firemního účtu Office 365, musíte se k přihlášení ke své poště přihlásit pomocí odkazu http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=402333. Pro typ účtu Office 365 Service (poskytovaný společností 21Vianet) musíte kliknout na odkaz https://portal.partner.microsoftonline.cn.

Existují situace, kdy se jedná o podnikovou poštu založenou na Exchange, ale nepoužívá Office 365. V této situaci by vám organizace, pro kterou pracujete, měla poskytnout adresu, na kterou se můžete přihlásit k poště.

Po kliknutí na odkaz, který potřebujete, se ocitnete na stránce, kde budete muset zadat své přihlašovací jméno (e-mailovou adresu) a samozřejmě heslo. Nyní víte, jak se přihlásit k poště aplikace Outlook Web App.
21. září 2015 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Irene
    7. srpna 2016 18:41
    Nemohu se dostat na Yandex, píšou: Chyba při navazování zabezpečeného připojení. Odpovězte e-mailem, nemohu to přečíst
  2. Kait.15
    8. srpna 2016 11:25
    Irino, máte problémy s poštou Yandex?
  3. korolina1918
    korolina1918
    20. září 2016 10:13
    Přihlásili jste se do své poštovní schránky Yandex přes mail.ru
  4. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 17:44
    Velmi dobrá funkce z Outlooku pro práci z prohlížeče.