FreePrograms.me

Jak vytvořit podpis v e-mailovém klientovi Microsoft Outlook?

Как сделать подпись в почтовом клиенте Microsoft Outlook?

Microsoft Outlook používá se v mnoha společnostech a organizacích jako firemní pošta. Má také funkce, jako je kalendář, plánovač úloh, poznámkový blok a mnoho dalších. Některé funkce na našem webu jsme již zkontrolovali. Dnes budeme hovořit o tom, jak vytvořit podpis v aplikaci Microsoft Outlook. Nejprve musíte vytvořit novou zprávu. Zde vybereme kartu zpráv a poté položku "Povolit". A nakonec klikněte na položku "Podpis"a poté vyberte položku"Podpisy“. To vše je jasněji znázorněno na níže uvedeném snímku obrazovky.
Как сделать подпись в почтовом клиенте Microsoft Outlook?


Dále musíte přejít na kartu "Elektronický podpis". Zde klikneme na tlačítko "vytvořit". Nyní stačí zadat jméno nebo frázi pro podpis. Poté klikněte na tlačítko "OK". Těsně pod je pole s názvem "Změnit podpis". Do tohoto pole můžete přidat text, který chcete vidět za podpisem. Příklad, jak by to mělo vypadat, je uvedeno na snímku obrazovky níže.


Tím je proces podepisování ukončen, ale tímto způsobem budete muset takový podpis vložit do každé zprávy. Podpis můžete nechat automaticky vložit do každé zprávy, kterou odešlete.

Znovu přejděte do nabídky vytvoření podpisu. Měli byste skončit v nabídce "Elektronický podpis". Vpravo je další okno, ve kterém je třeba vybrat výchozí podpis. V okně vpravo je položka "nové zprávy".

Zde musíte vybrat požadovaný podpis. Těsně pod je bod"odpověď a přeposlání". V tomto okamžiku můžete také zvolit podpis nebo nechat písmena tohoto typu bez podpisu. Na konci klikněte na bod "OK".
V zásadě zde může tento článek skončit. Obsahuje vše, co potřebujete k vytváření ručních i automatických podpisů Microsoft Outlook.
30. září 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Julie
    25. května 2016 02:48
    Pokud chcete vytvořit stejný standard podpisu pro všechny uživatele, doporučuji přečíst si článek -
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 18:23
    Téma elektronických podpisů je pro mě obecně těžké.