FreePrograms.me

GeForce Experience je skvělý program pro grafické karty Nvidia

GeForce Experience - отличная программа для видеокарт Nvidia

Zjistěte název své grafické karty, a tedy i jeho výrobce, je poměrně jednoduchý. Chcete-li to provést, musíte přejít do správce zařízení v počítači. Ale o tom se dnes nebavíme. Dnes vám povíme o jednom úžasném programu s názvem GeForce Experience. Okamžitě poznamenejme, že program GeForce Experience je určen pro grafické karty vyrobené společností Nvidia. Má dobré vlastnosti a schopnosti, které budou užitečné pro mnoho uživatelů.

GeForce Experience zkrátka není jen program, ale celý softwarový balík. S jeho pomocí můžete automaticky aktualizovat ovladače grafické karty, optimalizovat grafickou kartu pro různé hry, zaznamenávat průběh hry a dokonce ovládat LED podsvícení grafických karet.

GeForce Experience je opravdu pohodlný aktualizovat ovladače. Program automaticky stáhne nejnovější verze ovladačů a vyzve uživatele k jejich instalaci. To však zdaleka není nejvýraznější funkce tohoto softwarového balíku.

Na GeForce Experience je velmi výhodné, že program automaticky upravuje grafiku ve hrách. Všechna nastavení budou upravena v závislosti na požadavcích hry a také na možnostech vašeho počítače. A je to velmi pohodlné.

No, nemůžeme nezmínit komponentu Shadow Play. To je to, co nahrává videohrám, které hrajete. Na rozdíl od mnoha podobných programů, Shadow Play nezatěžuje váš počítač prakticky žádnou zátěží předchozí výkon. Pokud má váš počítač grafickou kartu Nvidia, stačí nainstalovat program GeForce Experience. Stáhnout si jej můžete z odkazu níže.

Stáhněte si GeForce Experience zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.nvidia.ru/object/geforce-experience-ru.html
17. dubna 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 10:31
     GeForce Experience je velmi užitečný program, pomocí kterého můžete aktualizovat ovladače, nahrávat hry a dokonce ovládat podsvícení a také optimalizovat grafickou kartu na požadované parametry.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:59
    skvělý program GeForce Experience pro grafické karty! funguje skvěle! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:47
    Vynikající program pro grafické karty nvidia, vždy jej používám a vždy přidávám jas prostřednictvím ovladače