FreePrograms.me

MSI Afterburner - nástroj pro jemné doladění grafické karty

MSI Afterburner - утилита для точной настройки видеокарты


Za prvé, grafická karta je zodpovědná za zobrazování grafických informací na obrazovce počítače. Především to záleží na ní rychlost počítače. Stejně jako u mnoha jiných počítačových komponent existují speciální programy pro grafické karty. Pomocí těchto programů můžete testovat a konfigurovat grafickou kartu. Jedním z nich je program MSI Afterburner. Přesně o tom si dnes povíme.

Tento nástroj byl vyvinut společností MSI. Tato společnost se specializuje na výrobu notebooků, základních desek, tabletů a dalších podobných produktů. MSI Afterburner, program vyvinutý touto společností, je určen ke konfiguraci a sledování stavu grafické karty. Nástroj MSI Afterburner funguje pouze s grafickými kartami NVIDIA a AMD. Právě modely těchto grafických karet jsou dnes instalovány téměř v každém počítači a notebooku.

Pomocí programu MSI Afterburner můžete upravit a nakonfigurovat různé parametry grafické karty. Úprava napájecího napětí GPU a video paměti, úprava frekvence jádra, ovládání teplota grafické karty a práce s mnoha dalšími parametry grafické karty je možná pomocí programu MSI Afterburner.

Pokud jde o kompatibilitu, MSI Afterburner funguje pod téměř všemi operačními systémy rodiny Windows.

Za zmínku stojí několik klíčových funkcí tohoto programu. Umožňuje vám tedy změnit napájecí napětí samotné grafické karty i grafické paměti. Pomocí programu můžete nakonfigurovat chladicí systém grafické karty. V případě potřeby si uživatel může vytvořit profily nastavení sám.

MSI Afterburner je dobrý nástroj pro práci s grafickými kartami NVIDIA a AMD. Stáhněte si ji a uvidíte sami.

19. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:21
    Vynikající nástroj pro grafickou kartu, mnoho nastavení a funkcí.