FreePrograms.me

Co je to Wipe Cache Partition?

Что такое Wipe Cache Partition?


Neřekneme vám, jaké problémy mohou nastat s tou či onou technikou, ale dnes budeme hovořit o konkrétním problému. Mnoho uživatelů má nedorozumění, když narazí na frázi jako „vymazat mezipaměť“. Přesně o tom si dnes povíme.

Pokud tuto frázi jednoduše přeložíte doslovně, přeloží se jako „vymazat mezipaměť“. To ale zcela neodráží jeho skutečný účel. Okamžitě můžeme říci, že tento výraz je příbuzný se smartphony založené na Androidu.

Abyste plně porozuměli významu výrazu vymazat mezipaměť, musíte začít s obslužným programem Clockwork Mod Recovery nebo nástrojem factory Recovery. Tyto nástroje se používají v mnoha zařízeních Android. Jejich hlavním účelem je čistící systém a jeho následná aktualizace.

Položka oddílu vymazání mezipaměti je v těchto nástrojích. A s jeho pomocí můžete vyčistit vnitřní paměť vašeho zařízení od dočasných dat. Pokud použijete tuto položku, budou vymazány všechny dočasné soubory, které systém zařízení nashromáždil. Nejčastěji se tato položka používá před instalací nového systému nebo jádra.

Nyní víte, co znamená výraz „vymazat mezipaměť“. Shrneme-li vše výše napsané, můžeme dojít k závěru, žewire cache partition je jedním z nástrojů pro práci se systémem Android.

18. listopadu 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 09:53
    Teď už vím, co to je! díky za článek!