FreePrograms.me

ShellExView - užitečný nástroj pro váš počítač

ShellExView - полезная утилита для компьютера

Můžete si například vzít antivirové programy. Všichni víme, že si můžete stáhnout jejich placenou i bezplatnou verzi. Většina uživatelů však dává přednost použití bezplatných verzí. Ostatně již obsahují základní funkcionalitu nutnou k ochraně vašeho počítače. Dnes o tom nebudeme mluvit antivirové programy. Budeme mluvit o malé, bezplatné a velmi užitečné utilitě ShellExView. Hlavním účelem tohoto programu je správa rozšíření systémového prostředí, která jsou nainstalována v operačním systému Windows. Mnoho lidí jistě ví, že operační systém obsahuje značné množství takových rozšíření. A většina programů nainstalovaných v počítači pouze zvyšuje počet těchto rozšíření.

Jako příklad můžeme uvést známé archivátor WinZip. Při jeho instalaci se mírně změní kontextová nabídka systému. A to vše se děje instalací rozšíření shellu. Program ShellExView umožňuje prohlížet informace o nainstalovaných rozšířeních a také je blokovat.

Pomocí nástroje ShellExView můžete zjistit podrobné informace o komponentách, které rozšiřují prostředí operačního systému. V případě potřeby si můžete prohlédnout libovolné rozšíření OS, zjistit jeho název, typ, datum vydání a mnoho dalšího. ShellExView je docela užitečný nástroj pro operační systém Windows. Stáhnout si jej můžete z odkazu níže.

Stáhněte si ShellExView zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://soft.mydiv.net/win/dlfile75f0f_279753/ShellExView/shexview.zip
26. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 10:47
    Tento program slouží pro kvalitní nastavení shellu a fungování potřebných programů. Užitečná věc.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:41
    velmi užitečný a dobrý nástroj pro počítač! Doporučuji!! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:12
    Opravdu užitečný nástroj pro můj počítač, děkuji za článek