FreePrograms.me

Norton Security 2015 22.2.0.31

Norton Security 2015 22.2.0.31

Co znamená kvalitní antivirová ochrana? Takovou ochranu samozřejmě dokáže zajistit spolehlivý, časem prověřený antivirus. A takových programů dnes existuje a je jich poměrně hodně. Dnes budeme hovořit o velmi slavné a populární antivirus, který se nazývá Norton Security. Na našem webu jsme již tento antivirus recenzovali, ale dnes si povíme něco o nejnovější verzi tohoto programu. Okamžitě stojí za zmínku, že antivirový program Norton Security je placený, což se nemusí líbit mnoha uživatelům. Než si ale koupíte placenou verzi, můžete využít bezplatnou zkušební verzi, která je poskytována na 180 dní.

Co může tento antivirový program uživateli nabídnout? Ve skutečnosti má dostatek funkcí. Chraňte své zařízení před počítačové viry a malware, ochrana sítě, ochrana internetu, ochrana osobních údajů, rodičovská kontrola, možnost zálohování a optimalizace operačního systému – všechny tyto funkce obsahuje antivirový program Norton Security.

Lze také poznamenat, že v nových verzích tohoto antiviru bylo výrazně změněno uživatelské rozhraní. Stalo se to mnohem pohodlnější a příjemnější. Vyplatí se antivirový software Norton Security vyzkoušet? Samozřejmě stojí za to to vyzkoušet na počítači. Bezplatnou zkušební verzi si můžete stáhnout z našich webových stránek.

Stáhněte si Norton Security 2015 zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://ru.norton.com/norton-security-downloads-trial
22. února 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:00
    Norton Security je antivirus, kterému vždy věřím! funguje skvěle
  2. GodyVody
    GodyVody
    5. prosince 2023 21:55
    No, vypadá to, že s antivirem vynaložili hodně úsilí, dobrá práce