FreePrograms.me

Oprava chyby 0x80070035

Устраняем ошибку 0x80070035

Nejčastěji dochází k chybám v systému Windows při nastavování některých zařízení a dalších podobných věcí. A takové chyby mají nejčastěji speciální kód. Například kód chyby 0x80070035 označuje, že nebyla nalezena síťová cesta. Právě o této chybě dnes budeme hovořit, konkrétně analyzujeme způsoby, jak se vyskytuje, a samozřejmě vám řekneme, jak se jí zbavit. Nejprve tedy musíte pochopit, v jaké situaci může k takové chybě dojít. Chybový kód 0x80070035 se nejčastěji objeví, když se pokusíte připojit několik počítačů k jedné síti. Navíc, pokud zkontrolujete připojení, pak jsou ve většině případů pakety odesílány z jednoho počítače do druhého dokonale. A stojí za zmínku ještě jeden bod, že k této chybě dochází nejčastěji, když se uživatel pokouší spojit počítače s různými verzemi operačních systémů do jedné sítě.

Tato chyba má mnohem více konkrétních důvodů. Proto budeme hovořit o nejoblíbenějších řešeních tohoto problému. Pokud máte v počítači nainstalovaný antivirus a má firewall, zkuste jej nejprve deaktivovat. Alespoň dočasně. To se provádí v nastavení antivirového programu.

Může také pomoci, pokud povolíte "Síťové souborové a tiskové služby". V tomto případě v možnostech složky musíte zrušit zaškrtnutí položky "Použijte Průvodce sdílením".

Často mohou tuto chybu vyřešit jednoduché kroky. Musíte jít do sekce "Centrum sítí a sdílení". Poté klikněte pravým tlačítkem myši na rozhraní sítě, kterou nastavujeme. Poté vyberte "Vlastnosti“ a vyberte a nastavte automatické použití serverů DNS v protokolech verze 4 a 6.

Pokud nic z výše uvedeného nepomohlo, postupujte následovně. Přejděte do nabídky "běh" kombinace klávesových zkratek Win+R a tam zadejte příkaz "cmd". Tím se dostanete do příkazového řádku.

Na příkazovém řádku zadejte ipconfig / all a stiskněte klávesu enter. Musíte zkontrolovat parametr typu uzlu. Ve většině případů uvidíte typ uzlu peer, což znamená, že počítač pracuje v režimu uzlu p. To je přesně to, co je třeba změnit, aby se odstranila chyba 0x80070035.
Устраняем ошибку 0x80070035


Chcete-li to provést, přejděte do registru systému. Chcete-li to provést, v nabídce "běh"stačí zadat svůj dotaz"regedit". Po tomto dostanete a registrační systém, a zde je třeba vybrat sekci HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\NetBt\Parameters.

Vše, co zbývá, je smazat hodnoty, například na pravé straně registru NodeType и DhcpNodeType... Potom restartujte počítač a problém spojený s chybou 0x80070035 by měl zmizet. Kód chyby 0x80070035 lze vyřešit pomocí poměrně jednoduchých metod, které jsou popsány v tomto článku.
18. března 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:59
    Dobré odpoledne! Díky moc! opravena chyba! funguje teď skvěle! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:21
    Opravdu nechápu, proč k této chybě došlo, ale po restartu počítače bylo vše opraveno