FreePrograms.me

Co mám dělat, když „Proces com.google.process.gapps byl neočekávaně ukončen“?


Například si můžete vzít moderní smartphony. Telefon, který jsem si právě koupil, funguje perfektně. Ale uplyne nějaký čas a začne se zpomalovat a na obrazovce se objeví nějaké chyby. Nejčastěji se to děje pouze proto, že uživatel pravidelně instaluje aplikace a programy, aniž by je kontroloval. Ale nepůjdeme do podstaty chyb, ale spíše o způsobech, jak je odstranit. Dnes se podíváme na následující typ chyby: „Proces com.google.process.gapps byl neočekávaně ukončen.“ Tato chyba znamená, že ve vašem zařízení došlo k neočekávané chybě. A je velmi nepříjemné, pokud se tato chyba začne pravidelně objevovat na obrazovce vašeho zařízení Android. Jednoduše to bude překážet při používání samotného zařízení.

Nyní tedy přejdeme ke konkrétním akcím, které pomohou zbavit se tohoto typu chyb. Úplně první věc, kterou musíte udělat, je jednoduše vymazat mezipaměť zařízení. Akce je jednoduchá a přímočará, ale existují situace, kdy po vymazání mezipaměti tento problém zcela zmizí.

Pokud to nepomůže, přejděte k dalšímu kroku. Přejděte na svém zařízení do nabídky nastavení a vyhledejte zde a přejděte na „Aplikace". Nakonec musíte najít a kliknout na položku "Správa aplikací". V okně, které se otevře, vyhledejte a klikněte na tlačítko označené "Smazat data/Vymazat mezipaměťTipy uvedené v tomto článku vám pomohou zbavit se chyby „Proces com.google.process.gapps byl neočekávaně ukončen.“ Jen nezapomeňte restartovat váš zařízení Android.
10. dubna 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:12
    Podařilo se mi problém vyřešit! Moc děkuji za článek a pomoc! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 22:54
    Zajímavý článek k přečtení pro váš rozvoj, děkuji