FreePrograms.me

Smartwebapp.exe – co to je?

Smartwebapp.exe - что это?

Nejčastěji dochází k softwarovým chybám na počítačích. Když například spustíte pouze nainstalovaný program, dojde k nějaké chybě a samotný program se neotevře. Takové chyby jsou velmi časté, ale všechny lze opravit. Dnes si povíme o jedné takové chybě. Pokud se na vašem počítači začne objevovat chyba smartwebapp.exe, nemějte obavy, protože je snadné se jí zbavit. Nejčastěji se tato chyba objeví při pokusu o vypnutí počítače a je doprovázena následujícím textem: "SmartWebApp.exe“ a hned pod tímto podobným textem „ZProgram nelze spustit, protože v počítači chybí soubor swhk.dll. Zkuste přeinstalovat program".

Tato chyba znamená jediné – váš počítač je infikován. A první věc, kterou byste měli udělat, je prohledat přítomnost viry a malware. Pokud váš antivirus popř léčebný nástroj Dr.Web CureIt Pokud něco najdou, pak to bez váhání smažte. Antivirové programy však tento problém vždy nepomohou vyřešit. Proto se vyplatí použít jinou metodu.

Stručně a jasně řečeno, musíte odstranit soubor, který obsahuje škodlivý program, který generuje chybu SmartWebApp.exe. Nejprve zavřete všechny otevřené prohlížeče a aplikace. Poté ve správci úloh musíte zastavit všechny procesy spojené se SmartWebem.

Dále přejděte do nabídky odinstalačních programů a vyhledejte tam program SmartWeb a samozřejmě jej odstraňte. Pokud jej nebylo možné odstranit pomocí systémových nástrojů, odstraňte jej pomocí vynikající Utility CCleaner. Samotný nástroj, stejně jako proces odstraňování programů prostřednictvím něj, je již na našem webu.

Po odinstalaci programu pomocí CCleaner je potřeba vyčistit registr. Můžete to udělat také pomocí CCleaner. Posledním krokem v procesu odstranění chyby SmartWebApp.exe je restartování počítače. Chybu SmartWebApp.exe lze opravit rychle a snadno. A akce popsané v tomto článku vám s tím pomohou.
22. listopadu 2015 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný